16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidentată şi părăsită pe stradă

Accidentată şi părăsită pe stradă

O femeie, de 86 de ani, a fost la un pas de moarte duminică seară, când a fost lovită de un autoturism ce rula cu viteză pe raza oraşului Scorniceşti, judeţul Olt. Aşa susţine Maria Angelescu, care a ajuns la Spitalul Judeţean. Femeia spune că, în jurul orei 18.00, se deplasa pe marginea drumului judeţean 703C, când o maşină care venea din acelaşi sens de mers a acroşat-o. În urma impactului, aceasta a suferit o fractură deschisă la cotul drept.  „Din primele cercetări efectuate, se pare că Maria Angelescu a anunţat ambulanţa şi a fost transportată la Spitalul din Slatina“, a spus şeful Poliţiei Scorniceşti, Marian Scaete. Femeia a fost internată la Secţia ortopedie, unde a primit îngrijirile necesare. „Mergeam pe marginea drumului. Mă duceam la o vecină
de-a mea, când, deodată, din spate a venit o maşină şi m-a lovit. Eram tăiată până la os. Nu am reuşit să văd nici ce culoare avea maşina pentru că totul s-a întâmplat dintr-o dată“, a mărturisit femeia.
Şoferul a părăsit locul accidentului, făcându-se nevăzut. „Probabil că a vrut să ocolească altă maşină şi a dat în mine“, a mai spus Maria. Varianta oficialităţilor este alta. Şeful Poliţiei din Scorniceşti declară că „femeia se deplasa pe carosabil în momentul în care a fost acroşată de autovehicul“.
Cercetările sunt în curs de desfăşurare. Potrivit surselor oficiale, în acest caz există mai multe piste. „În aceste momente efectuăm cercetările de rigoare. Avem mai multe piste, însă, din cercetări rezultă că suntem pe drumul cel bun. Şoferul vinovat urmează să fie cercetat pentru vătămare corporală gravă şi părăsirea locului accidentului. Acesta riscă ani buni de închisoare. În acest caz, faptele sunt concurente, iar pedeapsa este închisoarea de cel puţin opt ani“, a spus şeful Poliţiei Scorniceşti.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS