12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞoferi repetenţi

Şoferi repetenţi

O şoferiţă din Severin a rugat un pieton să o ajute să facă manevra de mers înapoi pe o arteră îngustă din satul de vacanţă Bahna – Mehedinţi şi l-a accidentat. „Vineri, în jurul orei 19.00, Valentina B, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un Fiat în parcarea satului de Vacanţă Bahna, fiind dirijată de Alexandru B., nu l-a observat pe acesta şi l-a lovit cu bara din spatele maşinii, accidentându-l“, a declarat Carin Sică, subinspector IPJ Mehedinţi. Şoferiţa a chemat ambulanţa şi victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Mehedinţi, pentru efectuarea de investigaţii şi îngrijiri medicale.
În cauză cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţia legală. În aceeaşi noapte, la ora 00.30, Cristian R., de 39 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea o Dacia pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu, la intersecţia cu strada Topolniţei, a intrat în coliziune cu un Renault, ce nu i-a acordat prioritate, şoferul părăsind locul accidentului.
Cristian R. a refuzat să fie testat cu alcooltestul, motiv pentru care a fost condus la Staţia de Salvare din Drobeta Turnu Severin, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot vineri, în jurul orei 13.45, Nicolae C., în timp ce conducea o autoutilitară Renault, efectuând manevra de mers înapoi pe strada Calea Timişoarei, l-a acroşat pe Dumitru R., de 73 de ani, rănindu-l grav. Victima a ajuns la spital, iar şoferul la poliţie. În toate cazurile s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 184, alin. 3, Cod Penal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS