5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal finalizat cu tentativă de suicid

Scandal finalizat cu tentativă de suicid

Un inginer din Mehedinţi, supărat pe familie, a încercat să încheie socotelile cu viaţa tăindu-şi gâtul cu un cuţit. Severineanul are probleme psihice şi a încercat sâmbătă seară să-şi pună capăt zilelor. El s-a încuiat în baia casei sale şi cu un cuţit lung de 20 de centimetri şi-a secţionat jugulara pe o porţiune de şapte centimetri. Tentativa de sinucidere a eşuat datorită unui coleg de serviciu care venise în vizită şi, auzind zgomot în baie, a intervenit, salvându-l pe sinucigaş.
Se pare că bărbatul mai avusese probleme şi tocmai se externase de la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Severin. Odată ajuns acasă, şi-a ameninţat soţia şi fiica cu moartea. Femeia şi-a luat fata şi s-a baricadat pe terasa apartamentului. Bărbatul a încercat să forţeze uşa de la balconul apartamentului situat la etajul patru, iar femeia l-a ameniţat ca se aruncă dacă nu încetează cu scandalul. Vecinii, auzind schimbul de replici şi văzând femeia agitată pe balcon au sunat la 112 .
Soţul agresiv s-a închis în baie, unde a încercat să se omoare. Un coleg de serviciu a forţat uşa şi l-a găsit cu jugulara tăiată şi ţinând în mână un cuţit plin de sânge.
Bărbatul a fost dus la spital, unde a fost internat la Secţia de chirurgie, starea lui fiind stabilizată după o operaţie care a durat aproape trei ore. Medicii sunt încă rezervaţi în a da un pronostic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS