6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPreşedinte nou la TNL Gorj

Preşedinte nou la TNL Gorj

Tinerii liberali gorjeni şi-au ales ieri un nou preşedinte, pentru că mandatul de doi ani al lui Horaţiu Gorun s-a terminat. Răzvan Rebedea, un tânăr cu studiile economice făcute în Capitală, a câştigat alegerile cu 60 de voturi, contracandidatul său, Mădălin Ungureanu, obţinând numai 52 de voturi. „Este o victorie care ne bucură foarte mult. Este o victorie a tineretului liberal împotriva nomenclaturii din această filială. Este o victorie care ne bucură şi ne dă speranţe că lucrurile vor merge bine în continuare la TNL Gorj“, a afirmat Horaţiu Gorun, fostul preşedinte TNL Gorj, care a predat bucuros ştafeta.
Mădălin Ungureanu, după cum singur a declarat, era susţinut şi preferat de Dan Ilie Morega pentru această funcţie, dar nu a reuşit să adune decât 52 de voturi.
Incidente neplăcute au avut loc la alegerile de ieri, când liberalul senior Victor Banţa a încercat să influenţeze votul, spunându-le celor din sală că pe Mădălin Ungureanu îl cunoaşte de trei ani, iar pe Răzvan Rebedea, doar de trei zile. Liderul seniorilor, Dan Ilie Morega, a spus că „unii dintre tinerii liberali se ocupă de meschinării“, atacându-l pe Horaţiu Gorun şi dovedind că este implicat într-un război personal cu tânărul liberal. Din cei 183 de delegaţi care trebuia să voteze, s-au prezentat puţin peste 110. Lupta politică dintre aripa „crescută“ de Morega şi tinerii liberali a fost câştigată de cei din urmă, potrivit lui Horaţiu Gorun. Membrii biroului permanent au fost aleşi tot din rândul acelora care l-au susţinut pe Răzvan Rebedea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS