17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendii devastatoare în week-end

Incendii devastatoare în week-end

Un incendiu de proporţii a avut loc sâmbătă pe strada Arcului din municipiul Slatina. Un apartament de la etajul patru, situat în blocul 5, scara A, a fost mistuit de flăcări. Imobilul era proprietatea lui Nicolae M., care se ocupa de reparaţii electrice. Focul a devastat toate bunurile din cele două camere ale apartamentului. Echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au fost solicitate, în jurul orei 18.25, pentru stingerea incendiului de pe strada Arcului. La faţa locului au fost chemaţi în sprijin specialiştii de la societăţile de electricitate şi gaze. De asemenea, a fost prezent şi un echipaj al Ambulanţei Slatina.
Din cauza străzii înguste, autoscara mecanică nu a putut fi utilizată, pompierii întâmpinând greutăţi la accesul spre apartamentul incendiat.
Locatarii din bocul respectiv au fost evacuaţi. După aceea s-a încercat stingerea incendiului din exterior. Lucrătorii ISU au intervenit din interior. Militari echipaţi cu tuburi de oxigen au reuşit să stingă incendiul înainte să cuprindă şi acoperişul blocului.
În urma incidentului nu au fost înregistrate victime. Cauza acestui incendiu pare un scurtcircuit electric produs de o priză suprasolicitată de consumatorii din imobil.
Alt incendiu a izbucnit ieri la primele ore ale dimineţii, în comuna Redea. Magazinul mixt, proprietatea lui Voicu C., a fost cuprins de flăcări. Se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit. Au fost incendiate bunurile ce se aflau în magazin şi acoperişul acestuia pe o suprafaţă de 45 mp. Pompierii caracaleni au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă şi casa lui Voicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS