10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSemafoarele, vinovate de un accident

Semafoarele, vinovate de un accident

Un accident de circulaţie a avut loc joi, în jurul orei 14.00, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la semaforul de la Biserica Nouă din Drobeta Turnu Severin. Un Renault a fost lovit de un Volkwagen, pagubele materiale ridicându-se la aproape 300 de milioane de lei vechi.
Femeia care conducea Renaultul a declarat că a avut verde la semafoare şi, când a încercat să traverseze bulevardul, o maşină a lovit-o în plin.
„Am avut verde. Eu am plecat şi semafoarele au început să aibă o lumină portocalie, intermitentă, pe galben intermitent. Am mers şi m-a lovit altă maşină care venea din stânga“, a declarat şoferiţa.
Şoferul Volkwagenului susţine că el avea prioritate. „Noi veneam pe bulevard, aveam lumini portocalii, intermitente, deci aveam prioritate. Ne-a ieşi în faţă Renaultul şi l-am lovit. Nu suntem noi de vină“, suştineau cei din Volkwagen.
La sosirea poliţiştilor, semafoarele erau pe galben intermitent. Primăria oraşului va fi dată în judecată de cele două firme de asigurare a automobilelor avariate, pentru a  recupera prejudiciul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS