15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Naştere la minut

O britanică a uimit întreaga comunitate medicală reuşind performanţa de a naşte în mai puţin de două minute, informează site-ul thesun.co.uk. Palak Vyas este norocoasa femeie care a adus pe lume o fetiţă, la mai puţin de 120 secunde după ce i s-a rupt apa. Cadrele medicale au fost luate prin surprindere şi nu au mai avut timp să îi administreze femeii nici anestezic, nici calmante. „Palak a împins o singură dată şi fetiţa s-a născut. Doctorilor nu le-a venit să creadă, au spus că a fost cea mai rapidă naştere“, a povestit mândru proaspătul tată, care a asistat şi el la naştere. Familia Vyas a luat deja legătura cu reprezentanţii Guiness Book şi vor încerca să-şi înscrie numele în Cartea Recordurilor.

99 de aniversări greşite

Britanica Nellie Davies a împlinit 100 de ani pe 24 mai, după ce a descoperit cu stupoare că până acum şi-a serbat ziua de naştere în altă zi decât cea în care s-a născut. Potrivit
site-ului thesun.co.uk, încă de când era copil, Nellie a ştiut că ziua ei este pe 2 mai, dar de fapt ea s-a născut cu 22 de zile mai târziu, pe 24 mai 1907. Încurcătura a ieşit la iveală în momentul în care femeia a vrut să-i trimită reginei Marii Britanii o copie a certificatului său de naştere, pentru a primi felicitări regale cu ocazia împlinirii a 100 de ani, şi a constatat că data naşterii trecută pe certificat este 24 mai. Nellie nu îşi dă seama cum s-a putut crea această încurcătură: „Nu mi-a venit să cred. Cine şi-ar fi imaginat că în toţi anii aceştia mi-am serbat ziua aiurea?“. Nellie Davies spune că secretul longevităţii sale este o ceaşcă de ceai cu un strop de whiskey băută dimineaţa, când se trezeşte, şi un pahar cu vin de Porto la prânz.

Heidi Klum jură că nu va mai cânta niciodată

După ce, anul trecut, a lansat un cântec de Crăciun în ţara sa natală, Germania, top modelul Heidi Klum a jurat că nu va mai intra niciodată într-un studio de înregistrări, informează site-ul pipole.net.
„Prefer să las muzica soţului meu, Seal. Warner Brothers a vrut să lanseze acest cântec al meu în mai multe ţări din Europa, însă am refuzat. M-am gândit că oamenii nu l-ar înţelege. M-am distrat foarte mult la înregistrări chiar dacă eram însărcinată. Mi-am dat seama ce face soţul meu în fiecare zi. Nu aş mai repeta această experienţă“, a declarat Heidi.

Angelina Jolie, traumatizată de vizitele în New York

Pentru actriţa Angelina Jolie, New York-ul este încă un oraş unde se simte traumatizată, ca urmare a ameninţărilor cu moartea pe care le-a primit după doar câteva săptămâni de la atentatele de la 11 septembrie. După cum informează site-ul pipole.net, actriţa îşi schimbă starea de spirit de fiecare dată când este nevoită să poposească în metropola americană. „Am asistat, după câteva zile de la atentatele de la 11 septembrie, la o conferinţă despre refugiaţii afgani. Acolo se vorbea despre faptul că talibanii sunt duşmanii comuni ai americanilor şi ai afganilor. Am primit scrisori de ameninţare şi telefoane în care cineva îmi spunea că sunt antiamericană şi că nu trebuie să oferim ajutor nimănui, cu excepţia victimelor atentatelor de la New York. De fiecare dată când vin în acest oraş, devin nervoasă. Nu mă simt bine aici“, a dezvăluit actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS