11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncercări de suicid în Severin

Încercări de suicid în Severin

O mehedinţeancă a încercat ieri-dimineaţă să-şi pună capăt zilelor, dar şi să se răzbune pe vecini.
Femeia, de 45 de ani, din cartierul Gura Văii, Drobeta Turnu Severin, supărată că a avut o ceartă cu mai mulţi locatari din blocul său, le-a pus gând rău acestora şi a vrut să arunce imobilul în aer.
Severineanca a deschis butelia, a închis geamurile apartamentului şi uşa de la intrare, după care a aruncat un chiştoc de ţigară aprins în interior şi a ieşit din cameră. Norocul vecinilor a fost că unul dintre ei a simţit mirosul de gaz.
Oamenii au sunat la pompieri şi la poliţie. Autorităţile au evacuat cele 70 de familii din blocul de la Gura Văii şi au descins în casa femeii care aştepta să sară blocul în aer.
„Dacă butelia sărea în aer, mureau mulţi oameni. Apartamentul este la parterul imobilului şi explozia ar fi pus în pericol structura de rezistenţă a blocului. Femeia a mai încercat cu câteva luni în urmă să-şi arunce apartamentul în aer“, a declarat Claudiu Balaure, locotenent în cadrul ISU „Drobeta“.
Femeia a fost reţinută de poliţişti, care au dus-o apoi la Spitalul Judeţean din Severin, Secţia de psihiatrie, pentru a fi internată.
Dacă femeia va fi găsită vinovată riscă să stea după gratii între cinci şi 12 ani.
Tot ieri-dimineaţă, la ora 10.00, o fetiţă de 12 ani a încercat să îşi pună capăt zilelor, ameninţând că va sări de la balconul etajului doi, supărată că părinţii au închis-o în casă şi au lăsat-o singură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS