7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAsistaţii social, în vizită la muzeu

Asistaţii social, în vizită la muzeu

17 persoane asistate social din cadrul Complexului de la Suseni şi al celui de la Vădeni au vizitat Muzeul Judeţean şi Parcul Central din Târgu Jiu.

Asistaţii social au fost încântaţi de cele câteva ore petrecute în aer liber şi la muzeu. Din grup au făcut parte atât copii, cât şi persoane adulte, internate la Complexul de la Suseni şi la Complexul de servicii comunitare cu nevoie speciale din localitatea Vădeni.
„Este prima ieşire din acest an. Profităm de vremea frumoasă şi am hotărât să-i scoatem la plimbare. Este un lucru foarte bun pentru ei. Se vede pe chipurile lor că au fost încântaţi de această zi. Acum, mai mult de o săptămână, vor avea ce să le povestească acelora care nu au putut să vină la această plimbare“, a precizat Tiberiu Tătaru, directorul Centrului de la Suseni.

Vizită în Parcul Central

Floarea Gârjoabă este în Complexul de la Suseni de câţiva ani. S-a obişnuit aici. „Mi-a plăcut foarte mult la muzeu. Mi-au plăcut picturile, icoanele vechi care semănau cu cele pe care le-am văzut în biserică. A fost frumos la plimbare, am văzut şi operele lui Brâncuşi“, a spus femeia, de 32 de ani. Cei câţiva copii care au făcut parte din grup au fost încântaţi de plimbarea prin parc, în aer liber. „Am mai fost în parc şi ne-am mai plimbat, dar azi a fost frumos“, a spus unul dintre micuţi. Directorul Tiberiu Tătaru a spus că intenţionează să mai organizeze astfel de ieşiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS