10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrietene pentru o viaţă

Prietene pentru o viaţă

Vă iubiţi, vă destăinuiţi secretele, vă bârfiţi, vă criticaţi. Prietenia dintre femei e şi simplă, şi complicată. O femeie are nevoie de alte cinci în jurul ei. Site-ul www.femeia.ro vă prezintă cele cinci prietene de care orice femeie are nevoie. Dacă duceţi lipsă de una, faceţi rost de ea, ca să fie tacâmul complet pentru distracţie.

Prietena din copilărie. Este persoana care v-a convins – prin clasa a patra – că nu e bine să vă radeţi în cap şi cu care încă pierdeţi ore în şir pălăvrăgind la telefon despre toate nimicurile. Prietena din copilărie este cea alături de care petreceaţi toată noaptea cu ochii lipiţi de posterul cu Brandon din Beverly Hills. Vă întâlneaţi de patru ori pe zi şi vă despărţeaţi numai ca să mai puteţi vorbi şi la telefon măcar o oră. Ea e ca un fel de jurnal umblător al copilăriei şi adolescenţei dumneavoastră. Ştie cât de ridicol arătaţi cu tricourile lălâi inscripţionate „Megadeath“ sau ce aiurea vă stătea coroniţa aceea albă cu fundiţe pe care toate fetele o purtau în şcoala primară. Vă ştie cele mai ascunse dorinţe şi ar face orice pentru dumneavoastră.

Confesoarea. Este prietena căreia nu vă e jenă să-i povestiţi toate detaliile întâlnirii cu tipul pe care l-aţi cunoscut pe net. Şi care ştie exact câte amenzi şi rate neplătite s-au adunat de ultima oară când aţi făcut o vizită la bancă.

Organizatoarea. Este cea care nu uită niciodată să ia o hartă când vă aventuraţi într-o excursie. Ştie absolut totul despre lucrurile esenţiale în viaţa unei femei: ce agenţii de turism oferă preţuri mai bune pentru o escapadă în Cipru şi ce pantofi se asortează mai bine la costumul dumneavoastră de culoarea şampaniei: argintii sau aurii?

Antrenoarea personală. Ea este ca un întreg grup de majorete aflate nonstop la dispoziţia dumneavoastră. Vă încurajează la fiecare pas şi nu încearcă niciodată să arate mai bine decât dumneavoastră. Este prietena care vede întotdeauna numai jumătatea plină a paharului şi care vă scoate din minţi cu optimismul ei, care frizează inconştienţa. Nu vă lasă niciodată să vă subestimaţi şi s-a angajat cu jumătate de normă pe postul de ridicător al moralului dumneavoastră. Vă încurajează să visaţi oricât de departe, dar nu uită să vă aducă aminte să rămâneţi cu picioarele pe pământ.

Tovarăşa de petrecere. Vă face, oricând şi oriunde, să vă simţi oaspetele de onoare. Entuziasmul ei este inexplicabil. Iată un exemplu elocvent: e sâmbătă seară; indiferent cât de mult vă doriţi să vă deprimaţi de una singură, îngropată în scrisori de la foştii iubiţi, ea va da buzna în camera dumneavoastră, vă va smulge batista din mâinile tremurânde şi vă va scoate în oraş la o prelungită sesiune de karaoke.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS