24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlex şi-a filmat noul videoclip

Alex şi-a filmat noul videoclip

După succesul pe care l-a avut cu „Yamasha“, craioveanul Alex a hotărât să lanseze un nou single de pe albumul său de debut şi piesa aleasă pentru promovare este „Dragoste la prima vedere“. Cântecul este o colaborare cu bunul prieten al lui Alex, Connect-R, şi are la bază o întâmplare reală petrecuta în viaţa lui Alex.

Zilele trecute a fost filmat şi videoclipul, fiind alese mai multe locaţii din Bucureşti, regia fiind semnată de Iulian Moga (fratele compozitorului Marius Moga – n.r.), iar de haine şi make-up a „răspuns“ Costin Voicu. Invitat special al clipului este un alt bun prieten al lui Alex, Smiley de la Simplu, care va fi văzut cântând la chitară.

Povestea clipului este simplă: Alex se îndrăgosteşte la prima vedere de o frumoasă domnişoară care, pe parcursul relaţiei începe să se schimbe, astfel încât iubirea lor se transformă într-o „închisoare de aur“. Dacă ar putea părea ciudat că povestea piesei nu are nici un deznodământ, cauza este faptul că piesa „Dragoste la prima vedere“ are şi o continuare, care va putea fi ascultată pe albumul lui Connect-R, care va fi lansat în curând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS