16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPropaganda politică face victime

Propaganda politică face victime

Un agent de poliţie a fost accidentat cu maşina, miercuri noapte, de un individ surprins că lipea afişe electorale, dar reprezentanţii poliţiei mehedinţene nu spun nimic despre incident.
Evenimentul s-a produs în apropierea fostei pieţe a sârbilor din Drobeta Turnu Severin. Individul în cauză, dorind să scape de poliţişti, a demarat în trombă şi a lovit un agent de poliţie, după care s-a făcut nevăzut. Acesta a fost identificat ulterior în curtea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, al cărui angajat este. Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Gabriel Niculescu, a spus doar că împotriva acestuia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu cinci milioane de lei vechi, pentru că lipea afişe electorale în loc nepermis. În schimb, reprezentantul IPJ Mehedinţi nu scoate o vorbă despre faptul că unul dintre colegii săi a fost lovit cu maşina de individul în cauză.
„O patrulă de poliţişti a surprins doi bărbaţi care lipeau afişe. Unul dintre cei doi a fugit cu maşina de la faţa locului, fiind găsit şi identificat în curtea Ambulanţei din Severin. A fost sancţionat cu cinci milioane de lei“, a spus Gabriel Niculescu.
În schimb, reprezentanţii Poliţiei Comunitare, prezenţi, de asemenea, la locul incidentului, confirmă că unul dintre agenţii de la ordine publică a fost lovit cu maşina. „Am fost chemaţi să intervenim în sprijinul poliţiei, la prinderea şi identificarea unui fugar. Acesta a lovit un poliţist în momentul când a fugit cu maşina“, a afirmat Gheorghe Mirea, purtător de cuvânt la Poliţia Comunitară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS