21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMedicii şcolari, de gardă la secţiile de votare

Medicii şcolari, de gardă la secţiile de votare

Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Dolj a anunţat marţi, printr-un comunicat, că asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată în ziua referendumului de Serviciul de Ambulanţă Dolj şi de serviciile de gardă ale spitalelor din judeţ.
Cât priveşte secţiile de votare, ASP Dolj menţionează în acelaşi comunicat că asistenţa medicală va fi asigurată în mediul rural de personalul cabinetelor de medicină de familie, între orele 8.00 şi 20.00, iar în mediul urban asistenţa va fi asigurată de personalul medical din cabinetele de medicină şcolară, avându-se în vedere că majoritatea secţiilor de votare sunt amenajate în unităţile de învăţământ.
Pentru pacienţii internaţi vor fi organizate secţii de votare speciale în următoarele unităţi spitaliceşti doljene: Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, Spitalul Municipal „Filantropia” Craiova, Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş“ Craiova, Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, Spitalul Orăşenesc Segarcea, Spitalul Filiaşi, Spitalul Orăşenesc „Aşezămintele Brâncoveneşti“ Dăbuleni, Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, se menţionează în comunicatul semnat de directorul executiv al ASP Dolj, prof. univ. dr. Dan Mogoş. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU