17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAvocatul Vedere a băgat o familie în spital

Avocatul Vedere a băgat o familie în spital

Avocatul Ion Vedere, din Slatina, a provocat un grav accident de circulaţie soldat cu patru victime, acesta scăpând teafăr. Evenimentul s-a produs marţi seară în jurul orei 21.45, pe DN 64, pe raza comunei Dobrosloveni – Olt.

Avocatul Ion Vedere conducea cu viteză foarte mare un Audi, cu numărul de înmatriculare OT-01-VED. La intrarea în localitatea Dobrosloveni, acesta a intrat pe contrasens şi a lovit în plin Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare OT-02-UTP, condusă regulamentar de Constantin Florin Vâle, de 37 de ani, din Caracal. În Dacie se mai aflau soţia acestuia, Georgeta, şi doi minori: Cătălin, de 11 ani, fiul său, şi Alexandra Badea, de 14 ani, din Stoeneşti.
La faţa locului au sosit echipajul poliţiei şi două ambulanţe care au transportat victimele la Spitalul Caracal. „Şoferul băut nu ne-a creat probleme. S-a supus testului cu alcooltestul, apoi i s-au recoltat probe biologice la Spitalul Caracal. Victimele au fost transportate la spital“, a spus agent-şef principal Grigore Vânătoru, şeful Postului de Poliţie Dobrosloveni.
Şoferul Daciei şi fiul său au fost internaţi în spital. Constantin Vâle este internat la Secţia reanimare, cu fractură femur stâng şi plăgi pe diferite zone ale corpului, iar fiul său, în Secţia ORL, cu traumatism cranio-facial şi multe plăgi. „În stare mai gravă a ajuns Constantin Vâle, care este internat la Reanimare. Cătălin Vâle are traumatism cranio-facial, plagă contuză frontală, arcadă sprâcenoasă stângă, plagă geniană stângă cu lipsă de substanţă“, a declarat ieri medicul Luiza Chirea.
Şoferul Daciei a declarat că nu a consumat alcool. „Nu eram băut şi nu-mi amintesc nimic. Am văzut doar nişte faruri care mă orbeau. Totul s-a petrecut fulgerător“, a spus şoferul lovit. Avocatul Ion Vedere a fost depistat cu 1,06 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei din sânge. Ion Vedere neagă faptul că ar fi fost băut. „Veneam de la Târgu Jiu. Condusesem zece sau 12 ore fără oprire. Am aţipit sau nu ştiu ce
s-a întâmplat. Nu eram băut. Să vedem şi rezultatele la sânge“, a declarat ieri Ion Vedere
Poliţiştii i-au întocmit avocatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului peste limita admisă de lege.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII