21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de motocicletă

Accident de motocicletă

Doi tineri din Craiova au ajuns la spital luni seară, după ce conducătorul unei motociclete, care nu avea permis, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat.
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.00, în timp ce Popa Cristian, de 18 ani, din localitate, conducea pe strada Calea Severinului, dinspre centru către Marlorex, o motocicletă Honda.
În zona Hanului Craioviţa, tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut cu motocicleta. În urma impactului cu solul au fost răniţi uşor conducătorul motocicletei şi pasagerul acesteia, ei fiind transportaţi la spital.
La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al Secţiei 5 Poliţie Craiova, de care se pare că tinerii se speriaseră.
„Noi eram în patrulă cu maşina şi, când ne-au văzut, au accelerat, iar când am ajuns în zona hanului, i-am găsit căzuţi. Se pare că tânărul care conducea motocicleta nu are carnet şi de aceea au încercat să ne evite“, a explicat un poliţist.
Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Rutieră, care au întocmit pe numele tânărului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis a unui vehicul pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII