10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSurori violate de tatăl adoptiv

Surori violate de tatăl adoptiv


Un caz cutremurător a ieşit la iveală în oraşul Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi. Două surori orfane din Drobeta Turnu Severin au ajuns victimele soţului asistentei maternale.

MEHEDINŢI.  Cel care ar fi trebuit să aibă grijă de micuţe le-a forţat să facă sex în repetate rânduri.
Fetele batjocorite de bărbat au rupt tăcerea, iar sâmbătă noapte au mers la poliţie şi au depus plângere împotriva lui. După primele declaraţii date de cele două fete şi de un martor al acestora, poliţiştii au aflat că soţia celui acuzat ştia ce se întâmplă.

Relaţiile sexuale au început de la 12 ani

Calvarul celor două surori a început când au fost luate din Centrul de Plasament din Drobeta Turnu Severin. Prima care i-a căzut victimă lui Ilie Crăciun a fost fata mai mare, care pe atunci avea numai 12 ani. Invocând că o ia la plimbare pe câmp, să-i arate vitele, bărbatul a violat-o şi a ameninţat-o că, dacă va spune cuiva, o va omorî.
„Ajunsesem de câteva zile în satul Titerleşti de lângă Baia de Aramă, iar tatăl meu adoptiv, pentru că aşa îl consideram, m-a chemat cu el la conac. Acolo a început să-mi mângâie sânii, iar eu m-am zbătut şi am încercat să fug, dar el m-a prins de mâini şi mi-a spus că o să mă atingă şi mie îmi va plăcea. De frică am stat şi el m-a violat. Aveam numai 12 ani. S-a îmbrăcat şi m-a întrebat dacă îmi trebuie bani. M-a ameninţat să nu spun nimănui“, a declarat cu lacrimi în ochi Mihaela Gabriela B.
Din spusele fetei, actele sexuale au continuat pe ascuns aproape şapte ani.
„Noi mergeam la treburi pe câmp şi la pădure. După ce bea, unde mă prindea, acolo mă dezbrăca şi făcea sex cu mine. Am vrut să-i spun o dată doamnei directoare Geta Aprotosoaie ce se întâmplă, dar mi-a fost teamă. După ce am fost într-o excursie, am refuzat să ne mai întoarcem la familia Crăciun, dar asistenţii ne-au convins să mergem acolo“, a mai declarat Mihaela.

Şapte ani a durat calvarul

Aceeaşi soartă a avut-o şi sora cu doi ani mai mică a Mihaelei B., Monica Gheorghiţa. Când a trecut în clasa a opta, a fost şi ea violată de Ilie Crăciun şi supusă la perversiuni sexuale.
„Veneam de la o petrecere dintr-un sat vecin şi printr-o pădure a început să mă sărute. Când l-am întrebat ce face, mi-a răspuns că vrea să mă iubească şi să-mi dea bani. Acolo nu s-a întâmplat nimic, dar la conac a început să mă pipăie. Mi-a pus mâna la gură şi a făcut sex cu mine“, a spus Monica B.
Ilie Crăciun începuse să întreţină relaţii sexuale cu amândouă, dar fără să ştie una de cealaltă. Sora mai mică a rupt tăcerea şi i-a spus Mihaelei totul, iar atunci au hotărât să-l dea în vileag pe Ilie Crăciun.
„Ultima dată s-a culcat cu mine acum trei zile“, a mai spus Monica. Prima dată i-au spus mamei lor adoptive ce se întâmplă, dar aceasta nu le-a crezut. Monica, atunci când şi-a făcut un prieten, i-a spus acestuia tot. Băiatul a sunat-o pe asistenta maternală şi i-a spus ce se întâmplă, dar femeia l-a dat la telefon pe soţul ei, care l-a ameninţat pe băiat că-i va băga cuţitul în gât.
„Este adevărat că băiatul ăsta m-a sunat şi mi-a spus că soţul meu are relaţii cu fetele, dar nu  am ştiut ce să zic. Am încercat să vorbesc cu fetele, dar acestea au tăcut. Mă gândeam să vin la poliţie, dar nu ştiam când“, a declarat asistenta maternală Alisia Crăciun.
„Eu m-am întâlnit cu nea Ilie şi i-am spus să lase fetele în pace, dar mi-a zis că, dacă mă bag, îmi va tăia gâtul cu cuţitul“, a declarat David Titerlea, martor al fetelor.
În cele din urmă, fetele împreună cu martorul lor au plecat la poliţie să depună plângere împotriva violatorului.
„Două fete din satul Titerleşti, ce erau luate din plasament, au depus plângeri împotriva lui Crăciun Ilie. Acesta este acuzat de abuz sexual şi întreţineri de relaţii sexuale cu cele două orfane ce erau în grija soţiei sale. Ancheta este în curs de derulare şi, dacă va fi găsit vinovat, se vor lua măsurile ce se impun“, a declarat comisar Păun Tuică, de la IPJ Mehedinţi.
Cele două surori au fost luate de Centrul de Plasament din Severin şi vor fi supuse unor examene medico-legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII