10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDerbedei de închiriat

Derbedei de închiriat

Londonezele au fost cuprinse de o nouă manie. Tot mai multe dintre ele au apelat la serviciile unei agenţii care le oferă „masculi“ cuceritori, adevăraţi James Bond implacabili, care refuză să lucreze vreodată în afara programului.

„Derbedei de închiriat“ – aceasta este ultima nebunie a reprezentantelor sexului frumos din Londra, care, dacă au un cont consistent în bancă, pot avea parte de nopţi „incredibil de excitante“ cu „derbedei autentici, care din punct de vedere romantic le vor trata foarte rău“. Costul unei astfel de serate este de 750 de euro plus cina, iar dacă doamnele au cumva curajul să spere la o noapte de pasiune în compania „ticălosului“ de serviciu, ele vor rămâne cu buza umflată. Acesta poate decide să plece cu altă femeie chiar şi în ultimul minut, el nefiind obligat la nici un serviciu „în afara programului de lucru“.

Ticăloşi serioşi pentru doamne plictisite

Societatea britanică Rakehell’s Revels a lansat o nouă tendinţă care pare a le fi cucerit defintiv pe bogătaşele şi plictisitele doamne din capitala Regatului Unit. Societatea oferă serate pe diferite teme, cu ţinute în stilul anilor '40, unde doamnele pot participa la diferite petreceri exclusiviste în elegantul Café Royal din Londra. Pentru această ocazie, o lady ceva mai plictisită poate închiria un adevărat „derbedeu“ care o va scoate din minţi, umplând-o de complimente cu dublu sens, delectând-o cu conversaţii antrenate şi tratându-o aşa cum Rhett Butler o trata pe Scarlett O’Hara în celebrul „Pe aripile vântului“, sau cum James Bond se poartă cu ale sale „Bond girls“ în popularele filme din seria care i-a fost dedicată. În spatele acestei mode cel puţin ciudate, al cărei obiectiv este să exploreze farmecul omului inaccesibil şi cuceritor, se află David Piper, un organizator de evenimente mondene londoneze, cunoscut pentru megapetrecerile date în onoarea unor vedete din show-bizz precum  Keira Knightley, Christina Aguilera sau diverşi membrii ai dinastiei Windsor.

Casanova în variantă modernă

Piper, un adevărat Don Juan, cu mustăcioară a la Clark Gable şi un stil un pic retro, a declarat pentru ziarul The Independent: „Fiecare femeie caută un bărbat care poate să îi frângă inima, lăsându-i mii de amintiri de neuitat. Este bine ştiut faptul că femeile au fost dintotdeauna atrase mai mult de ticăloşi decât de bărbaţii de treabă, cinstiţi şi plictisiţi. E suficient să vă gândiţi la Casanova sau la James Bond“.
Şi astfel, în joacă şi fără a se implica prea mult pe plan sentimental, o femeie poate experimenta „excitanta companie“ a unui adevărat cuceritor, plecând acasă cu nişte amintiri greu de dat uitării. Însă care sunt calităţile unui Don Juan? Pentru Piper lucrurile sunt clare: trebui să fie foarte frumos şi fermecător. Trebuie să fie manierat, să trateze o femeie ca şi cum ar fi singurul său motiv de a trăi. Nu în ultimul rând, trebuie să fie inteligent şi să aibă sex-appeal. Şi, mai întâi de toate, nu trebuie să se îndrăgostească. Rakehell’s Revels are deja „în dotare“ opt astfel de Casanova, care poartă nume precum Blue Logan (un „fantastic boem“), Lucifer (un „suflet de ţigan cu înfăţişarea unui erou“) şi Amechi (un „principe african, cu un stil extraordinar“). Iar doamnele stau deja la coadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU