10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalViteza ucide din nou

Viteza ucide din nou

Un grav accident de circulaţie soldat cu doi morţi a avut loc ieri după-amiază între oraşul Băbeni şi comuna Frânceşti. Din cauza vitezei excesive, un motociclist din Frânceşti a accidentat mortal un bătrân din aceeaşi comună, după care, dezechilibrându-se, a acroşat un cablu de pe marginea drumului, fiind aruncat de pe motocicletă şi decedând pe loc. Potrivit martorilor, tânărul conducea motocicleta cu viteză foarte mare şi nu l-a observat pe bătrânul care se angajase în traversarea străzii. Bătrânul, de 72 de ani, a fost acroşat cu partea stângă şi proiectat pe carosabil. Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul celor doi bărbaţi. „Deocamdată nu putem să ne pronunţăm în legătură cu cauza exactă a producerii acestui accident. Este evident că motociclistul circula cu viteză, iar bătrânul se angajase în traversare“, a declarat unul dintre anchetatorii poliţiei.
Porţiunea de drum pe care a avut loc accidentul a fost închisă pentru aproximativ o oră, circulaţia fiind reluată în jurul orei 16.30.
Corpurile celor două victime au fost ridicate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.
La ora închiderii ediţiei ancheta poliţiştilor era în curs de desfăşurare, aceştia aşteptând rezultatele analizelor medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS