6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncă un abonat fidel răsplătit de Gazeta de Sud

Încă un abonat fidel răsplătit de Gazeta de Sud

Joi, 12 aprilie 2007, extragerea acestei luni la tombola abonaţilor l-a desemnat câştigător al marelui premiu pe Gheorghe Ureche, de 39 de ani, din Craiova.
Un calculator performant este premiul cel mare prin care Gazeta de Sud îşi răsplăteşte, în fiecare lună, abonaţii fideli. De această dată, norocul i-a surâs domnului Ureche, care este abonat de cinci ani la Gazeta de Sud, prin reţeaua proprie de distribuţie a ziarului. De profesie şofer, fericitul câştigător este căsătorit şi are două fiice de 14, respectiv 15 ani. Aşa cum a declarat, calculatorul este binevenit în familia Ureche, cu atât mai mult cu cât cel pe care îl au deja era un continuu motiv de ceartă între cele două fete. „Premiul acesta este o mare bucurie pentru mine. În primul rând, pentru că este prima dată când câştig ceva şi, în al doilea rând, pentru că acest calculator este cea mai bună soluţie să împac fetele – se certau des pe vechiul calculator. Dar, iată, că am fost eu norocos. Vă mulţumesc!“, a declarat zâmbind Gheorghe Ureche.

Regulament  „Tombola Abonaţilor“

În fiecare lună, abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la Tombola Abonaţilor. Cititorii care se abonează prin Poşta Română sau Rodipet trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei. Pentru  transparenţă, tragerile la sorţi vor avea loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorţi interactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS