21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSC Eco Horticultura, amendata

SC Eco Horticultura, amendata

SC Eco Horticultura SRL, firma care amenajeaza Parcul „Eugen Ionescu“ din Slatina, a fost sanctionata de inspectorii de munca pentru nerespectarea legislatiei in domeniul securitatii si sanatatii muncii.


In urma ultimelor verificari efectuate de reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), s-a constatat ca reprezentantii firmei sanctionate nu aveau materiale de instruire pentru salariati si nici panou, afise sau avertizari care sa anunte ca in zona se construieste. Pentru aceste nereguli, SC Eco Horticultura SRL Bucuresti, punct de lucru Slatina, a fost amendata cu 4.000 de lei.


Alte 67 de societati comerciale din judet au fost verificate pe linie de securitate si sanatate in munca de reprezentantii ITM. S-au aplicat 16 santiuni, dintre care 13 avertismente si trei amenzi. Cele mai mari amenzi, in valoare de 10.000, respectiv 8.000 lei au fost aplicate Primariei Pârscoveni, pentru neautorizarea functionarii unitatii pe linie de protectie a muncii si pentru neintocmirea instructiunilor specifice de securitate si sanatate a muncii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS