24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Blonde la bustul gol pentru temperarea soferilor


Consiliul pentru siguranta circulatiei din Danemarca incearca sa-i determine pe soferi sa nu mai calce pedala de acceleratie folosindu-se de niste blonde superbe, cu un bust impresionant. Dupa cum informeaza Krone.at, blondele la bustul gol, „inarmate“ cu indicatoare pentru limita de viteza de 50 km/h, incearca sa-i tempereze pe vitezomani. Rezultatul acestei initiative a fost neasteptat: soferii nu numai ca au redus viteza, ei par acum sa fi uitat ca mai au pedala de acceleratie.


Gelozia si indiferenta sunt infractiuni


Mexicanii care au crize de gelozie sau care evita sa aiba relatii intime cu sotiile lor ar putea fi judecati si pedepsiti in conformitate cu o noua lege, informeaza site-ul abc.net.au. Alicia Elena Perez Duarte, procuror pentru infractiunile comise impotriva femeilor, a declarat ziarului Excelsior ca infractiunea de gelozie este comisa de toti barbatii care isi suna sotiile din jumatate in jumatate de ora pentru a le verifica, suspectându-le in mod curent de infidelitate, si de cei care le impun sotiilor cum sa se imbrace. Duarte a mai spus ca barbatii care nu mai vorbesc cu sotiile, care refuza relatiile intime cu acestea sau care incearca sa-si convinga partenerele ca sunt „nebune“, chiar daca sunt prinsi in „flagrant“, se fac vinovati de indiferenta. Barbatii gasiti vinovati de gelozie si indiferenta ar putea fi condamnati pâna la cinci ani de inchisoare, sustine ziarul, fiecare stat din Mexic urmând sa stabileasca pedeapsa exacta. Noua lege a fost adoptata luna aceasta cu scopul de a proteja femeile impotriva violentei domestice.


Madonna: „Tip când sunt nervoasa“


Madonna are un mod aparte de a se elibera se stres: de fiecare data când este coplesita de probleme tipa. Dupa cum informeaza site-ul femalefirst.co.uk, cântareata pop, de 48 de ani, a marturisit ca incearca din rasputeri sa tina sub control nivelul stresului. „Tip foarte mult. In felul acesta reusesc sa ma eliberez de stres. Ma simt bine când sunt inconjurata de persoane optimiste care imi transmit si mie starea lor euforica“, a declarat Madonna.


Liz Hurley – perfectiunea intruchipata


Liz Hurley nu pleaca niciodata de acasa fara sa arate impecabil pentru ca nu vrea sa-si dezamageasca fanii, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. Actrita de 41 de ani a marturisit ca resimte câteodata frumusetea ca pe o povara, pentru ca nu isi permite sa iasa din casa nearanjata nici macar atunci când se plimba cu Damian, fiul ei de doar patru ani. „Lumea ma recunoaste pe strada si nu-mi permit sa ies din casa nearanjata. Ar fi lipsa de respect din partea mea fata de admiratorii mei. Câteodata nu am dispozitia necesara sa stau in fata oglinzii si sa ma aranjez, dar trebuie. Si când imi duc fiul la scoala, si când fac cumparaturile ies frumos imbracata si machiata. In ultimii zece ani am facut o obisnuinta din a nu parasi casa fara un aspect impecabil“, a declarat Hurley.


Elizabeth Hurley, care urmeaza sa se marite cu omul de afaceri indian Arun Nayar peste câteva zile, a marturisit ca are standarde ridicate in ceea ce priveste barbatii, de la care asteapta eleganta si rafinament. „Mi se pare un lucru foarte urât ca un barbat sa nu se barbiereasca. Un barbat adevarat nu pleaca niciodata de acasa nebarbierit sau cu camasa scoasa din pantaloni“, a adaugat Hurley.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS