24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Cel mai cunoscut somer din Germania si-a gasit un loc de munca


Henrico Frank, cel mai cunoscut somer din Germania, si-a gasit un loc de munca, dupa altercatia pe care a avut-o cu un responsabil politic. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, Frank a semnat un contract cu postul de televiziune german iMusicTV. „Va lucra pentru noi incepând cu data de 1 februarie. La interviul la care a participat saptamâna trecuta s-a aratat foarte motivat si interesat“, a declarat un responsabil al postului de muzica care emite prin satelit. „Pentru Frank, aceasta este slujba vietii lui“, se precizeaza intr-un comunicat al iMusic. Henrico Frank, de 37 de ani, a devenit unul dintre preferatii presei dupa ce a fost apostrofat de Kurt Beck, seful social-democratilor germani, in orasul Wiesbaden. Somerul, putin turmentat, nebarbierit si cu cercei in urechi si in nas l-a chestionat pe politician in legatura cu munca pe care o face. „Incepe prin a te spala si a te barbieri si iti vei gasi si tu un loc de munca“, i-ar fi raspuns politicianul. Ascultând aceste sfaturi, barbatul s-a barbierit si si-a ales si un purtator de cuvânt pentru a-l reprezenta in relatia cu presa, care solicita in fiecare zi informatii despre el.


Prima zapada in Malibu, dupa 20 de ani


O repriza scurta de ninsoare a cazut peste Malibu, orasul din apropiere de Los Angeles, preferat de majoritatea vedetelor de la Hollywood. Este prima data in ultimii 20 de ani când muntii din apropierea localitatii au fost acoperiti de un strat subtire de zapada, suficient insa pentru a crea haos in trafic. Valul de frig a afectat California meridionala, dupa ce a provocat daune de un miliard de dolari cultivatorilor de grepfrut, avocado si capsune din centrul si nordul statului.


„Spice World“ – cel mai prost film din istorie


Filmul care le-a avut ca protagoniste pe membrele formatiei Spice Girls a fost desemnat drept cel mai prost film realizat vreodata, informeaza site-ul thesun.co.uk. Clasamentul celor mai proaste realizari cinematografice a fost realizat la initiativa site-ului web MSN movies si peste 12.000 de englezi au tinut sa-si exprime parerile in legatura cu acest subiect. Pe locul doi s-a situat filmul „Grease 2“, iar locul trei a fost adjudecat de pelicula „Waterworld“, care l-a avut pe Kevin Costner in rolul principal.


Demi Moore a pozat nud, in ciuda dorintei sotului sau


Demi Moore recunoaste ca i-a surâs ideea de a se dezbraca pentru celebrul fotograf Mario Testino, in ciuda faptului ca sotul ei, Ashton Kutcher, i-a interzis sa pozeze nud. Dupa cum informeaza site-ul news.sawf.org, sedinta fotografica a fost cadoul pe care Kutcher i l-a facut sotiei sale când aceasta a implinit 41 de ani, iar indicatiile exprese ale lui Kutcher au fost ca fotografiile sa nu fie nud. Intr-un interviu pentru revista Vanity Fair, Demi Moore a declarat ca, desi nu „avea voie“ sa pozeze dezbracata, primul lucru pe care Testino i l-a cerut a fost sa-si dea hainele jos, pentru a realiza fotografii cât mai reusite. „Mario are un spirit ludic extraordinar, ceea ce a facut ca experienta sa fie si mai placuta“, a povestit Demi Moore.


Jennifer Aniston – somnambula


Jennifer Aniston sufera de somnambulism pentru ca este deprimata din cauza vietii sale amoroase, informeaza site-ul thesun.co.uk. Cunoscutii actritei, celebra pentru rolul sau din serialul „Prietenii tai“, spun ca nu o data s-a intâmplat ca Jennifer Aniston sa umble noaptea prin casa ei din Los Angeles si dimineata sa nu-si aduca aminte de aceste peripetii. Se pare ca Aniston nu si-a revenit inca dupa despartirea de actorul Vince Vaughn, si prietenii ei spun ca aceleasi probleme au aparut si când relatia actritei cu Brad Pitt a inceput sa scârtâie. „O data chiar ne-am speriat pentru ca a disparut timp de o ora si jumatate si nu stiam unde e“, au povestit prietenii lui Jennifer Aniston.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS