14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBijuterii dosite in sutien

Bijuterii dosite in sutien

Politistii de frontiera si vamesii de la Giurgiu au depistat o femeie din Dolj ce incerca sa intre in tara cu sutienul doldora de bijuterii, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.


Actionând in baza unei informatii, inspectorii vamali si politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Giurgiu au oprit joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, un autocar cu turisti români ce se intorceau din Turcia. In urma efectuarii unui control amanuntit al pasagerilor si bagajelor acestora, au fost descoperite asupra unei femei – doljeanca Didinuta C., de 36 de ani – ascunse in sutien si cordonul hainei doua pachetele ce contineau aproximativ 370 de grame de bijuterii din aur si 390 de grame de bijuterii din argint.


Luata la intrebari, turista a declarat ca a cumparat bijuteriile din diverse magazine de profil din Turcia si le-a ascuns pentru a nu plati taxele vamale aferente, intentionând sa le comercializeze pe piata neagra din Dolj.


Bijuteriile descoperite asupra femeii au fost retinute de catre autoritatea vamala in vederea confiscarii. Ghiulurile si lantisoarele din aur si argint au fost evaluate la circa 25.000 lei (250 de milioane de lei vechi), la cursul BNR, insa valoarea lor pe piata neagra este mult mai mare. In plus, Didinuta s-a ales si cu o amenda contraventionala de 3.000 de lei (30 de milioane de lei vechi).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS