17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncatusat pe holul Curtii de Apel

Incatusat pe holul Curtii de Apel

Un tânar care s-a prezentat ieri la un proces de viol aflat pe rolul Curtii de Apel Craiova a fost retinut de politisti pentru o tentativa de omor.


Constantin Rusu din Târgoviste este judecat de Curtea de Apel Craiova pentru un viol in grup, savârsit impreuna cu alti patru prieteni. Conform rechizitoriului intocmit de procurori, cei cinci au violat si supus la perversiuni sexuale o fata care, pentru a scapa, a sarit de la etajul patru al blocului unde s-a produs fapta. Victima a supravietuit printr-o minune, datorita faptului ca a aterizat pe o copertina, insa a suferit leziuni grave, care au necesitat pentru vindecare peste 100 de zile de ingrijiri medicale.


„Ce aveti cu baiatu’, ca a dormit acasa azi-noapte“


Dosarul a ajuns pe rolul Curtii de Apel Craiova. Ieri, Rusu si „partenerii“ sai de dosar penal s-au prezentat in fata instantei, unde si-au pledat nevinovatia, sustinând ca victima, de fapt, a consimtit la raportul sexual si ca nu-si explica de ce a sarit pe geam. La iesirea din sala de judecata, Constantin Rusu a fost retinut de o echipa a Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Craiova, sprijinita de jandarmii care asigura protectia magistratilor la Curtea de Apel Craiova. Tânarul a fost incatusat nu pentru violul pentru care este judecat, ci pentru o tentativa de omor savârsita in noaptea de marti spre miercuri in Târgoviste.


Dupa ce s-a dumirit ce se intâmpla, tatal lui Constantin Rusu si-a dat de gol fiul, strigând in gura mare: „Ce aveti cu baiatu’, ca a dormit acasa azi-noapte“. Nimeni nu spusese insa nimic despre vreun eveniment petrecut in noaptea anterioara.


Rusu a fost predat apoi politistilor dâmboviteni, fiind condus sub escorta la Târgoviste pentru audieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS