10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn politist si-a impuscat colegul in cap

Un politist si-a impuscat colegul in cap

O crima oribila petrecuta miercuri noapte in comuna Bucinisu a pus pe jar oamenii legii din judet. Un politist de 21 de ani a fost impuscat in cap de un coleg, apoi ingropat la marginea unui drum. Totul s-a petrecut in jurul orei 22.00, când Daniel Dumitru Cârstea, ajutor sef de post la Postul de Politie Rotunda, a fost sunat pe telefonul mobil de Constantin Radu Spatariu, de 22 de ani, ajutor sef de post la Postul de Politie Bucinisu.


In acel moment, Daniel se afla la un chef cu prietena sa si cu colegul sau de serviciu Colarez. Radu l-a sunat sa se intâlneasca sub pretextul ca are cu el doua fete. Daniel a plecat la intâlnirea care a avut loc in comuna Bucinisu cu masina personala, un autoturism Cielo. Acolo, intre cei doi a izbucnit un conflict, in urma caruia Constantin Radu Spatariu a scos pistolul din dotare si l-a impuscat in cap pe Daniel. Apoi a ingropat cadavrul lânga cimitirul din comuna. Dupa ce a dat foc masinii si hainelor victimei pe malul lacului Obogeanu, a luat o ocazie si a plecat acasa.


Daniel a fost dat disparut vineri


Vineri dimineata, colegii de serviciu ai lui Daniel l-au declarat pe acesta disparut. Au inceput cercetarile si s-a intocmit un cerc de suspecti. Intre timp, Radu si-a dat demisia. Principalul suspect a fost Radu, intrucât el a fost ultimul care l-a sunat pe Daniel. Cum acesta nu recunostea nimic, anchetatorii au continuat cercetarile, verificând ultimul numar de la care a fost apelat Daniel. Acestia au confirmat ca ultimul apel a fost facut de pe numarul cartelei lui Radu, numar pe care il stiau si colegii de serviciu.


Aseara, in jurul orei 21.00, Radu a recunoscut ca el este cel care l-a omorât pe Daniel si i-a condus apoi pe anchetatori la locul faptei. Ieri, a fost facuta o reconstituire a crimei, iar criminalul a povestit totul amanuntit. El a motivat ca a comis aceasta crima din invidie fata de colegul sau.


Din primele cercetari, anchetatorii cred ca aceasta crima a fost premeditata. Ei motiveaza acest lucru prin faptul ca Radu, care in ziua crimei a fost la tragere, si-a oprit doua cartuse. Cu unul a tras in victima, iar pe celalalt l-a aruncat intr-o fântâna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII