8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul comunei Dragotesti, in concediu medical

Primarul comunei Dragotesti, in concediu medical

Vili Pasare, primarul comunei Dragotesti si presedintele PNG Gorj, retinut in urma cu doua zile de procurori pentru luare de mita, a intrat in concediu medical.


„Am fost consultat de medicul de familie si a constatat ca am tensiunea foarte mare. Mi-a prescris o reteta si mi-a recomandat sa ma odihnesc“, a spus Vili Pasare. Acesta a spus ca a fost asteptat, dupa ce a fost eliberat din arestul politiei, de 200 de localnici, care l-au intâmpinat in fata sediului primariei din localitate. Vili Pasare sustine ca a fost sunat chiar de Gigi Becali, care l-a incurajat si sustinut. Consilierii comunei Dragotesti au decis ieri sa delege atributiile primarului consilierului Lucian Purcel. Primarul Vili Pasare a facut cunoscut si faptul ca era propus pentru functia de presedinte al organizatiei nationale de tineret din cadrul PNG.


Procurorul Gheorghe Constantinescu, din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Gorj, care se ocupa de acest caz, a precizat ca, la dosar, sunt si alte probe, constând in inregistrari video si audio, pe care nu poate sa le faca publice.


Acesta a precizat ca inregistrarile video, care au fost facute publice de catre Directia Generala Antifrauda (DGA), au fost date publicitatii fara acordul sau: „Imaginile ar fi trebuit sa se dea cu acordul meu. Nu mi s-a cerut aprobarea pentru acest lucru“.


Constantinescu a exclus orice interventie politica in acest caz, afirmând ca nu-l intereseaza luptele politice. Acesta a precizat ca denuntul a fost facut in aceeasi zi in care s-a desfasurat si flagrantul, iar inregistrarile video anterioare, care au fost puse la dispozitia anchetatorilor, au fost facute de denuntatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS