6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tunurile lui Dinel

Cunoscutul om de afaceri craiovean Dinel Staicu a mai facut o grozavie: la intrarea in al sau „Parc RSR“, din comuna doljeana Podari, a instalat ieri doua tunuri. Cele doua piese de artilerie au fost cocotate cu ajutorul unor macarale pe niste socluri de beton, la vreo cinci metri inaltime, sub directa indrumare a lui Staicu. Acesta a supravegheat modalitatea in care sunt ancorate tunurile ce strajuiesc acum intrarea spre „Hotelul RSR“, apoi a disparut in tromba.


Satenii privesc cu oarecare teama tunurile indreptate catre ei. „Sunt frumoase, da’ numai sa se pastreze, sa nu le fure tiganii sa le vânda la fier vechi. Te pomenesti ca o sa si traga cu ele?!“, se intreba, mai in gluma, mai in serios, batrâna Floarea Popa, a carei casa se afla direct pe linia de ochire a tunurilor.


Primarul din Podari, Constantin Gheorghita, nu stia ca localitatea pe care o pastoreste este acum „luata la ochi“ de tunurile lui Dinel. „Sunt plecat din comuna si nu stiam de tunuri, dar când ma intorc o sa ma duc sa vad si eu ce a facut acolo Dinel Staicu“, a declarat primarul Gheorghita, vadit amuzat de ce i-a mai trecut prin cap lui Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII