15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a plictisit? Puneti-l pe jar!

S-a plictisit? Puneti-l pe jar!

Una dintre cele mai frecvente probleme intâmpinate de o relatie este plictiseala. Indiferent daca partenerii o definesc ca fiind „obisnuinta“, „rutina“ sau, poate, „nevoie de diversitate“, problema este aceeasi si foarte putine cupluri se pot lauda ca nu au suferit niciodata din aceasta cauza.


Cheia unei relatii de lunga durata este comunicarea. De cele mai multe ori, adevarata problema a relatiei nu este plictiseala, asa cum acuza partenerul dumneavoastra, ci nemultumirea. Nemultumirea aceasta poate fi cauzata de multiple motive: lipsa de comunicare, neindeplinirea dorintelor, asteptarilor sau fanteziilor sexuale, toate acestea cauzând frustrari. Nici un barbat fericit nu se va plictisi. Site-ul www.ele.ro va ajuta sa va faceti partenerul fericit, punându-l pe jar.


Puneti-va in locul lui! Puneti-va pentru o zi in locul lui si ascultati-va si studiati-va cu atentie. Studiati-va cu atentie gesturile, replicile, felul de a va imbraca, aranja si de a va purta cu el. Incercati sa va vedeti cu ochii lui. Daca va este prea greu, va puteti inregistra cu ajutorul unui mic reportofon pastrat in buzunar si astfel veti putea inregistra cel putin comunicarea verbala dintre dumneavoastra. Incercati sa realizati ce ar putea sa il deranjeze la dumneavoastra si supravegheati-va mai indeaproape comportamentul. Incercati sa rezolvati, incetul cu incetul, aceste mici probleme, care sunt probabil in mare parte vinovate de comportamentul sau.


Dubla personalitate. Are nevoie de diversitate? Surprindeti-l cu o noua fata a personalitatii dumneavoastra. Daca sunteti, de obicei, genul pasiv in pat, nu strica sa luati, de aceasta data, dumneavoastra initiativa. Daca de obicei sunteti dominatoare, surprindeti-l fiind cât mai feminina si ascultatoare. Cu cât veti reactiona mai diferit decât de obicei, cu atât il veti atâta mai tare sa descopere ceea ce se ascunde in spatele comportamentului dumneavoastra. Sunteti extrovertita? Foarte bine, incercati sa faceti putin pe misterioasa. Sunteti mai degraba genul introvertit, timid? Spuneti-i clar si raspicat ceea ce va doriti.


Fanteziile lui la dumneavoastra in dormitor. Stiti ca isi doreste ceva ce nu poate pune in practica cu dumneavoastra? Ok, sa zicem, ca il incita ideea de a face sex in trei. De ce sa nu ii indepliniti aceasta fantezie… cel putin verbal. Povestiti-i cât mai multe detalii picante din aceasta fantezie a lui. Spuneti-i cu lux de amanunte cum sunteti imbracata, cum arata cealalta si ce exact i se va intâmpla. Chiar daca va ramâne doar la nivel de fantezie, nu se va simti pacalit.


Sexy Travesti. Nu va gânditi la nimic obscen. Daca sunteti genul care se imbraca sport, nu v-ar strica o rochie sexy, mulata si niste pantofi cu toc cui. Daca sunteti mai degraba genul elegant, un costum sport format din blugi cu talie joasa si o bluza scurta sau mulata va face minuni.


Puneti accentul pe „El“, nu pe „Tine“ sau pe „Voi“. Incercati ca, pentru urmatoarele zece zile sa va concentrati exclusiv pe „El si pe dorintele „Lui“.


Daca dumneavoastra ii veti spune necontenit ce nevoi aveti si ce greseste el fata de dumneavoastra nu veti face nimic altceva decât sa creati tensiune. Daca va veti concentra mai mult pe el, va simti si el nevoia instinctual sa se concentreze mai mult pe dumneavoastra.


Ignorati-l putin! Daca ii dati prea multa atentie, este normal sa inceapa sa creada ca i se cuvine. Incercati macar pentru o zi sa ii acordati mai putina atentie, sa nu ii mai cautati in coarne ca de obicei. Pareti distrata, preocupata de altceva si putin misterioasa. Nu exagerati, fiti cât mai subtila si rezultatele nu vor intârzia sa apara. Imediat va incerca sa va acorde mai multa atentie si sa va intre in voie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS