16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRolul de tata le-a schimbat viata actorilor

Rolul de tata le-a schimbat viata actorilor

Chiar si „gladiatorul“ Russell Crowe sau rebelii Colin Farrell si Ben Affleck devin tandri atunci când se afla in compania copiilor lor, iar multora dintre cele mai in voga vedete de la Hollywood paternitatea le-a schimbat pur si simplu viata. 


Ceea ce nu au reusit sa faca analistii, expertii din centrele de recuperare, logodnicele rabdatoare sau sotiile intelegatoare, au reusit sa faca copiii acestora. Dupa ani de excese si de surmenare „made in Hollywood“, venirea pe lume a unui copil le-a adus multora dintre vedetele marilor ecrane si nu numai linistea si pacea necesare unei vieti armonioase. Vorbim aici despre cei considerati, cu putin timp in urma, adevarati playboy, sfarâmatori de inimi si amatori de excese de tot feluri, de la alcool, la femei si chiar la droguri, care o data deveniti tati si-au „imblânzit“ caracterul si s-au dedicat in intregime unei vieti casnice.


Un exemplu elocvent in acest sens este fostul interpret al personajului principal din filmul „Gladiatorul“, actorul australian Russell Crowe, care dupa numeroasele confruntari cu paparazzi, dupa telefoane aruncate prin holuri de hotel si aventurile alaturi de partenerele sale de filmari (Meg Ryan fiind doar una dintre „victimele“ sale) a devenit cu totul alta persoana. Casatoria si faptul ca a devenit tata se pare ca au avut, cel putin pentru scurt timp, un efect benefic asupra actorului. Russell a fost fotografiat in repetate rânduri alaturi de fiul sau, Charles, plimbându-se sau jucându-se cu acesta. Actorul se pare ca a fost atât de multumit de noul sau rol, acela de parinte, incât a luat decizia de a mai face un copil. Recent, el a anuntat ca sotia sa, Danielle Spencer, a adus pe lume al doilea copil al lor la spitalul Royal North Shore din Sydney. Bebelusul a fost botezat Tennyson, dupa numele poetului englez Alfred Lord Tennyson, având in vedere ca actorul australian este pasionat de poezie. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost momentul in care Russell Crowe a declarat in fata presei ca faptul ca a devenit tata i-a schimbat viziunea despre viata.


De la baieti rebeli la barbati de casa


O schimbare majora datorata paternitatii, la care poate nu se astepta nimeni, este cea a lui Ben Affleck. Declarat un mare iubitor al sexului frumos, actorul, fostul iubit al divei latino Jennifer Loper, a rupt logodna cu aceasta deoarece a preferat in locul unei seri linistite petrecute alaturi de ea o escapada la Las Vegas. La scurt timp dupa despartirea de Lopez, Ben a cunoscut o alta Jennifer. Este vorba de actrita Jennifer Garner, cu care s-a si casatorit. Cei doi au devenit parintii unei fetite, Violet, care s-a nascut pe 1 decembrie 2005. Acesta a fost momentul hotarâtor pentru „metamorfoza“ actorului american, care s-a transformat intr-un adevarat „barbat de casa“. Comportamentul sau s-a schimbat complet dupa nasterea fiicei sale. Matur si responsabil, actorul se culca foarte devreme si se scoala in zorii zilei pentru a se ocupa de micuta Violet.


„Lui Ben ii place sa fie tata. Isi iubeste foarte mult fiica. Violet este lumina ochilor sai. Acum este mult mai matur. Viata lui a luat o noua directie si cred ca acesta il va satisface pe deplin“, a declarat un prieten al cuplului. Actorul este atât de fericit de noua sa viata incât trecutul sau de adevarat seducator nu-i lipseste. „Acel stil de viata este de domeniul trecutului. A devenit foarte serios. Se culca si se scoala devreme pentru a se ocupa de fiica sa“, a declarat pentru revista People Alan Ladd Jr., producatorul primului film al lui Affleck in calitate de regizor, „Gone, Baby, Gone“. Pentru Pal Peter Berg, care regizeaza filmul „The Kingdom“ in care joaca Jennifer Garner, acesta noua responsabilitate, aceea de tata, i-a permis actorului sa-si gaseasca inspiratia si curajul de a realiza primul sau film.


Alt fost „baiat teribil“ al Hollywood-ului, actorul Colin Farrell, implicat mereu in scandaluri legate fie de consumul de droguri, fie in urma unui filmulet erotic difuzat pe internet, apare linistit si impacat cu sine insusi doar atunci când este fotografiat in compania fiului sau, micutul James, a carui mama este modelul Kim Bordenave. Imediat dupa venirea pe lume a acestuia, actorul ar fi declarat ca aventurile amoroase sunt acum pe planul al doilea deoarece este interesat sa petreaca cât mai mult timp alaturi de fiul sau.


Rolul de tata – o adevarata responsabilitate


Alt tata desavârsit si mândru de rolul lui este cântaretul Seal, casatorit cu topmodelul german Heidi Klum. Baietelul cuplului, Henry, are doar noua luni, in timp ce Leni, fetita pe care Heidi a avut-o dintr-o relatie cu Flavio Briatore, a implinit in mai doi ani. „Este un parinte mai bun ca mine“, a declarat topmodelul german despre sotul sau. Recent, cei doi au anuntat ca Heidi este din nou insarcinata si ca sunt foarte fericiti ca vor deveni din nou parinti.


Alt artist innebunit dupa copii sai este solistul formatiei Coldplay, Chris Martin, care este casatorit cu actrita Gwyneth Paltrow. Nu de putine ori relatia lor a stârnit invidia colegilor de breasla. Ea, una dintre cele mai frumoase si mai apreciate actrite de la Hollywood, el, solistul unei formatii britanice ce se bucura de un mare succes la nivel mondial. Gwyneth si Chris au impreuna o fetita, pe nume Apple, de doi ani, iar recent actrita a adus pe lume un baietel, Moses.


Paternitatea l-a schimbat si pe Kingston James McGregor, a carui iubita, Gwen Stefani, a adus pe lume un baietel in urma cu o luna. „Este minunat, imi place sa fiu tata“, a spus cântaretul.


Daca se intreaba cineva unde au diparut actorii Ryan Philippe, sotul lui Reese Whiterspoon, si Heath Ledger, vedeta filmului „Brockeback Mountain“, raspunsurile sunt extrem de simple: primul sta mereu impreuna cu copiii sai, Ava, de sase ani, si Deacon, de doi ani. In ceea ce-l priveste pe Ledger, acesta a preferat sa renunte la Hollywood si sa-si ofere un pic de liniste la New York, alaturi de fiica Matilda, de zece luni, si de iubita sa, Michelle Williams.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS