14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccesorii vesele pentru locuinta

Accesorii vesele pentru locuinta

Sarbatori, aniversari, ocazii speciale… Nu stiti cum sa creati o atmosfera placuta in locuinta dumneavoastra pentru aceste momente? Nimic mai simplu! Site-ul casaonline.ro este de parere ca nu trebuie decât sa gasiti coltisoare luminoase din casa dumneavoastra si sa le dati viata cu o crenguta de brad impodobita cu globuri ori bomboane sau o crenguta de vâsc aducatoare de noroc (evident, trebuie sa asteptati Craciunul pentru asta), lumânarele sau un buchet de trandafiri.


Spatiul luminos din fata ferestrei poate fi inverzit de florile dumneavoastra de apartament. Pe un dulapior cu doua, trei etajere amenajati un spatiu verde cu ghivece de flori, buchete, o casuta impletita din rachita si un tablou reprezentând un peisaj.


Pentru a da un aspect rustic ghivecelor in care sunt puse plantele, iata un secret: aplicati pe suprafata exterioara a acestora un amestec de vopsea acrilica maro, aracet si nisip. Inainte de uscarea acestui strat, decorati-le cu pietricele. Astfel, ghivecele vor capata un aer marcat de patima timpului, cu aspectul inconfundabil al ceramicii vechi.


Folosite fie la masa, fie la ornarea spatiului, bolurile (din ceramica, lemn sau metal) pot fi solutia salvatoare. Intr-un bol impletit puteti sa va aranjati bijuteriile – le veti gasi intotdeauna fara sa va mai intrebati unde
le-ati pus. Bolurile de portelan, ornate cu flori albastre, va vor folosi sa serviti budinca la venirea oaspetilor, de exemplu. In bolurile de metal, umplute cu putina apa, asezati câteva flori – vor inviora intreaga atmosfera. Sau, de ce nu, un bol de sticla cu fructe.


Creati un colt al colectiilor! Din calatoriile dumneavoastra aduceti obiecte mici (pietricele, cani, bibelouri, calimari, scoici) sau chiar mai mari (palarii, perne, farfurii decorative, tapiserii, tablouri) si amenajati un spatiu de colectie. Astfel, de fiecare data când veti vizita acest spatiu va veti aminti de calatoriile pe care le-ati facut. Si, mai mult, prietenilor care niciodata nu stiu ce sa va aduca in dar le veti da idei de cadouri. Pentru cartile imprastiate peste tot in casa, gasiti câteva rafturi transparente de diferite culori si asezati-le pe perete. Lânga carti, asezati o lampa de citit, care va spori atmosfera de confort din acest colt de lectura. Sau agatati de tavan o lustra in stil olandez, de un metru, cu cinci brate prevazute cu lumânari. Aceasta va conferi oportunitatea unui colt romantic din casa dumneavoastra, unde va veti aseza cu placere sa cititi, sa meditati sau sa povestiti cu prietenii. Sau o lampa ingenioiasa in culori asortate cu intreaga incapere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS