14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSalata Cezar cu macaroane si pui

Salata Cezar cu macaroane si pui

Ingrediente: pentru patru persoane: 100 g de macaroane spirala, sare, doua felii pâine tost, patru linguri ulei, doua piepturi de pui (file, cca. 400 g), piper, 1/2 castravete de salata, o salata mica (cca. 300 g), 250 g morcovi, doi catei de usturoi, un ou, o lingurita de mustar, 125 ml ulei de masline, doua linguri de zeama de lamâie.


Mod de preparare: Macaroanele se pun la fiert in apa sarata aproximativ opt minute. Se scot si se lasa sa se scurga. Pâinea se taie in cubulete si se prajeste in doua linguri de ulei, pâna devine aurie-maronie. Se scot feliile. Carnea se prajeste pe toate partile in doua linguri de ulei fierbinte circa zece minute. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa se raceasca. Salata se rupe in bucatele mici, castravetele se taie in felii, morcovii se taie in felii subtiri pe diagonala. Usturoiul se preseaza. Oul, usturoiul si mustarul se bat cu telul. In timp ce se bate, se pune uleiul putin câte putin. Se pune sare, piper si zeama de lamâie. Salata, castravetele, morcovii si macaroanele se amesteca. Pieptul de pui se taie felii. Se pun crutoanele pe salata si se stropeste cu sosul preparat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS