10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSfaturi pentru machiaj in zilele fierbinti de vara

Sfaturi pentru machiaj in zilele fierbinti de vara

Din punct de vedere al machiajului, s-ar putea spune ca anotimpul calduros ne pune in fata o adevarata provocare. Trebuie sa avem o infatisare proaspata, naturala, in ton cu sezonul estival si, in paralel, trasaturile sa ne fie puse in valoare. Acest lucru il putem realiza cu ajutorul fardurilor.


Pentru a nu arata ridicol, cu un machiaj strident si neadecvat, site-ul eva.ro ne da câteva idei utile pentru aceasta vara. Una dintre regulile nescrise ale unui machiaj reusit este tocmai ca persoanele din jur sa nu-si dea seama ca ne-am machiat. Rolul cosmeticelor este, in esenta, acela de a „scoate“ la iveala tot ce are chipul dumneavoastra mai frumos, si nu de a da impresia ca tocmai va pregatiti sa participati la un carnaval.


Pentru a conferi mai multa luminozitate fetei, fondul de ten se va aplica cu ajutorul unui burete umezit. Rezultatul va fi ca produsul va acoperi perfect imperfectiunile pielii, patrunzând in profunzime si neexistând riscul de a arata artificial.


Optional, puteti folosi fond de ten cu un ton mai inchis decât nuanta naturala a pielii tale, pentru a adauga un plus de culoare fetei si gâtului. Desigur, aceasta numai pâna când veti pleca in concediu, iar pielea se va colora intr-o frumoasa nuanta aramie si stralucitoare…


Machiajul obrazului si al ochilor


Acum, in ceea ce priveste fardul de obraz, alegerea s-ar putea dovedi mai dificila. Care este culoarea care vi se potriveste – despre care puteti spune ca „a fost facuta pentru dumneavoastra“? In vara aceasta, se poarta toate tonurile de roz si nuanta piersicii.


Pentru a sti ce vi se potriveste, iata un truc simplu si foarte eficient: trebuie doar sa va uitati la partea interioara a buzei inferioare. Acea culoare este ideala pentru fardul de obraz: acum stiti ce sa cautati la raioanele de produse cosmetice!


Referitor la machiajul ochilor, vara este de preferat sa intrati in atmosfera cu ajutorul tonurilor calde: bronz, coral, nuante de bej – este de dorit sa nu folositi prea mult produs, ci doar o „atingere“, care sa dea mai multa profunzime privirii, mentinând in acelasi timp aspectul natural.


Genele si buzele nu trebuie uitate


Pentru machiajul din aceasta vara nu trebuie neglijata folosirea rimelului de gene, tip mascara. Insa nu trebuie uitata regula: cu cât mai putin, cu atât mai bine. Rolul sau este de a alungi genele, iar daca exagerati, veti semana cu acele papusi rusesti inestetice. Prin urmare, un singur strat ar trebui sa fie suficient si este de evitat culoarea neagra. In loc de ruj mat, intr-o nuanta intensa, trebuie sa incepeti sa folositi gloss-ul. Buzele vor arata mult mai natural. Nu uitati ca atunci când sunteti bronzate nu mai este nevoie de fardul de obraz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS