6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNunta de cinci stele in familia Boldici

Nunta de cinci stele in familia Boldici

Lume aleasa, toalete sclipitoare, cu etichete scumpe in dosul tivului, daruri de mii de euro, porumbei plutind gingas pe cerul azuriu, focuri de artificii spectaculoase, Adi de la Vâlcea. Toate s-au intâmplat la nunta fetei lui Gabriel Boldici, Loredana, care s-a cununat religios cu un tânar de 23 de ani din Draganesti-Olt.


Doua sute de mii de euro au parfumat o sâmbata craioveana de neuitat. Loredana Iliana Boldici (26 de ani, fiica fostului portar al Universitatii Maxima, Gabriel Boldici) i-a jurat credinta eterna lui Constantin Spak, de 23 de ani. In cinstea tinerilor insuratei, cinci sute de persoane – alese toate pe sprânceana – au petrecut sâmbata pâna la revarsatul zorilor. Masini luxoase, haine elegante, mâncaruri pretentioase si daruri pe masura conturilor grase, toate s-au adunat la Restaurantul Plaza pentru a consfinti fericitul eveniment.


50 de porumbei au zburat deasupra bisericii


Insotiti de un alai format din zeci de masini, nasii Silvia si Sorin Cârtu i-au condus pe cei doi miri, imbracati amândoi in alb, in fata altarului de la Biserica Mântuleasa, unde a avut loc cununia religioasa. Trena miresei, lunga de cinci metri, a fost purtata de domnisoare de onoare mici, dragalase, ascunse dupa volanase dese de voal. Zborul porumbeilor aruncati spre cer, la incheierea slujbei – 50 la numar si toti albi ca zapada! – a atras atentia: nu era o nunta oarecare, ci una cu pretentii, cum nu intâlnesti la tot pasul pe bulevardele Craiovei.


Câteva ore de repaus, in care apropiatii au servit gustari la mire ori la mireasa acasa, s-au schimbat amabilitati, s-au temperat emotii, s-au facut ultimele retusuri. Apoi, aleasa adunare a descins la restaurantul Plaza, unde aveau sa se incinga masa, felicitarile si dansul.


Invitati speciali: Andreea Banica, Delia, Adi de la Vâlcea


In sala eleganta imbracata in galben si rosu, boltita doar de cerul instelat, s-au servit mâncaruri alese si bauturi subtiri, s-a dansat pe muzici cântate de nume celebre: Andreea Banica, Niculina Stoican, Delia si, desigur, Adi de la Vâlcea. S-au purtat coafuri extravagante, haine Armani si parfumuri de la Chanel ori Dior. Dame decoltate, parfumate, platinate, domni sobri, strânsi in costume croite impecabil, invitatii au continuat sa vina la eveniment pâna aproape de miezul noptii. Fostele glorii ale fotbalului craiovean, Negrila, Ungureanu, Camataru, Irimescu, Sandoi, Badea, alaturi de mai tinerii Plesan, Tibi Lung si numerosi fotbalisti din intreaga tara au fost printre VIP-urile care au petrecut sâmbata noapte intru fericirea Loredanei si a lui Constantin Spak. Miezul noptii a fost incendiar: sute de artificii au stralucit deasupra fericitilor insuratei si a invitatilor pret de mai bine de cincisprezece minute. Petrecerea a continuat pâna in zori, intr-o atmosfera in care eleganta si… generozitatea si-au spus cuvântul: a fost o nunta de cinci stele!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII