8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalInfractiuni cu arme

Infractiuni cu arme

Trei societati comerciale din Craiova s-au ales cu amenzi substantiale si risca sa ramâna fara avizele de functionare pentru ca la un control al oamenilor legii le-au fost descoperite nereguli in gestionarea operatiunilor cu arme si munitii.


Ofiterii Biroului Arme, Explozibili si Substante Toxice Craiova au executat vineri o actiune la societatile constituite ca armurieri autorizati din municipiu pe linia respectarii regimului armelor si munitiilor.


La cele trei societati comerciale controlate s-au constatat nereguli cu privire la gestionarea si inscrierea in evidente proprii a operatiunilor cu arme si munitii. In fapt, administratorii acestora nu au comunicat politistilor doljeni lista persoanelor fizice si juridice care au procurat arme si munitii, precum si datele acestora.


Administratorii celor trei firme au fost sanctionati cu amenzi intre 150 si 300 de milioane de lei, iar ofiterii din cadrul Biroului Arme, Explozibili si Substante Toxice au hotarât ca avizele de functionare ca armurieri sa fie retrase definitiv, conform Legii nr. 295/2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS