10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrân de 80 de ani, ars de viu

Batrân de 80 de ani, ars de viu

Un om a ars de viu sub privirile ingrozite ale vecinilor in localitatea vâlceana Perisani, satul Spinu. Incidentul s-a petrecut ieri-dimineata, in jurul orei 5.30, in gospodaria lui Ionita Dobrin, de 80 de ani, din cauza fânului care s-a aprins. Prima persoana care a dat alarma in sat a fost chiar fratele acestuia, Dobrin Constantin, care a chemat vecinii in ajutor, acestia incercând sa stinga flacarile. Imediat au fost anuntati si pompierii de la Garda de Interventie Brezoi, apartinând Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Vâlcea. In timp ce incercau sa stinga focul, localnicii au observat printre flacari ca in fânar, pe lânga furaje, se afla si proprietarul gospodariei, care era intins pe spate, fara suflare.


Potrivit declaratiei locotenentului Catalin Popescu, purtator de cuvânt in cadrul IJSU Vâlcea, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea batrânului.


„Incendiul a fost anuntat la ora 6.03, dar din cauza drumului accidentat, când a ajuns echipajul la fata locului nu s-a mai putut face mare lucru. Incendiul fusese stins de localnici, dar proprietarul, care cazuse chiar in mijlocul fânarului, n-a mai putut fi salvat. S-a asfixiat cu fum si n-a mai putut fi scos. In privinta cauzelor incendiului se pare ca Ionita Dobrin ar fi urcat in fânar cu o lumânare aprinsa pentru a hrani animalele. De aici n-a mai fost decât un pas pâna la izbucnirea incendiului“, a declarat Catalin Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS