17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGheorghe Gheorghiu, in razboi cu sectorul lui Vanghelie

Gheorghe Gheorghiu, in razboi cu sectorul lui Vanghelie

Gheorghe Gheorghiu sustine ca a dat in judecata Politia si Starea civila a Sectorului 5 din Bucuresti, pe motiv ca institutiile amintite au eliberat un act din care rezulta ca este casatorit. Cântaretul sustine ca nu a spus „Da“ in fata ofiterului starii civile.


La câteva luni dupa ce Gheorghe Gheorghiu a tinut prima pagina a ziarelor cu un scandal despre presupusa sa casatorie cu o tânara, acesta a acceptat sa stea de vorba cu o echipa a GdS despre planurile sale de viitor. Cântaretul afirma ca s-a trezit insurat cu Florentina Domnica Ban fara sa fi semnat vreun act. La vremea respectiva (in urma cu câteva luni), povestea s-a bucurat de toata atentia presei care a prezentat cele doua variante ale povestii: cea a sotiei (care sustinea ca s-au casatorit in Statele Unite ale Americii, dar ea doreste divortul pentru ca vrea sa-si refaca viata alaturi de alt barbat) si cea a lui Gheorghe Gheorghiu (care sustine ca nu si-a oficializat niciodata relatia cu respectiva femeie si, deci, nu are de cine sa divorteze). Presupusa nevasta detinea insa un act prin care demonstra ca este sotia lui Gheorghe Gheorghiu. Solistul afirma insa ca nu-i recunoaste Florentinei Ban decât statutul de logodnica.


„S-au spus multe lucruri neadevarate despre mine si despre relatia mea cu acea femeie. Eu sustin in continuare ca nu am fost niciodata casatorit cu ea, am fost doar logoditi“, a declarat Gheorghe Gheorghiu. Acesta spune ca s-a ajuns in ridicola situatie de a afla de la altii ca este casatorit din cauza neglijentei unor institutii ale statului.


„Nu-mi pasa ce se scrie despre mine“


„Vinovati sunt cei de la Primaria Sectorului 5 din Bucuresti, cel condus de Marian Vanghelie. Acestia si-au permis sa elibereze un act, fara ca eu sa fiu de fata, din care rezulta ca sunt casatorit. Practic, eu m-am casatorit cu Florentina fara sa stiu, la Starea civila a mers doar ea“, a afirmat cu vadita indignare cântaretul. Gheorghe Gheorghiu a marturisit ca a dat in judecata Politia si Starea civila a Sectorului 5 si acum asteapta sa i se faca dreptate. Putin dezamagit s-a declarat solistul si de ziarele care l-au criticat, dar spune ca nu-l mai deranjeaza comentariile rautacioase.


„Atâta timp cât nu-mi gresesc numele, nu-mi pasa ce se scrie despre mine. Pâna la urma mi se face publicitate“, a spus acesta. La ora actuala, solistul se declara foarte multumit de restaurantul pe care si l-a deschis recent si se pregateste sa-si petreaca vacanta pe litoralul românesc. „Sunt foarte mândru de localul meu din Bucuresti. La subsol are un club, la parter este un bar, iar la etaj am un restaurant select. La inaugurare au fost alaturi de mine si o serie de prieteni din muzica româneasca, Adrian Enache, Romica Tociu, Maria Dragomiroiu, Tavi Colen de la Talisman, precum si multi altii“, a declarat solistul. Si pentru ca a cam lasat deoparte muzica, la vara aceasta va merge la mare pentru a cânta. „Timp de cinci ani, fundatia culturala care-mi poarta numele organizeaza un proiect intitulat «Vara la mare». In cadrul acestuia, in fiecare sâmbata se tin concerte pe plaja. Pâna acum s-a desfasurat in statiunea Venus, dar anul acesta se va extinde si in Saturn“, a afirmat solistul.


Parasit de Anca Turcasiu


Gheorghe Gheorghiu a devenit cunoscut cu melodii sensibile precum „Daca dragoste nu e, nimic nu e!“, „Eu sunt nebunul care te iubeste“ sau „Din iubire“. Printre cuceririle cântaretului se numara si Anca Turcasiu, cea cu care se zvonea ca urmeaza sa se casatoreasca. La un moment dat insa, cântareata l-a parasit si câteva luni mai târziu si-a anuntat casatoria cu un cetatean american de origine româna, Cristi Georgescu. Dupa spusele prietenilor, Gheorghe Gheorghiu a suferit enorm dupa ce a fost parasit de Anca Turcasiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS