13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrima intâlnire, primul succes

Prima intâlnire, primul succes

Aveti retineri fata de ideea de „intâlnire“ si nu va simtiti tocmai in largul dumneavoastra când vine vorba de pregatiri pentru a iesi in oras? Incercati sa urmati câteva sugestii oferite de idieta.ro, poate reusiti sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra, sa fiti mai increzatoare si sa va distrati pe cinste alaturi de insotitorul dumneavoastra.


Fiti atenta la dumneavoastra! Asta nu inseamna ca sunteti indemnata la egocentrism, egoism, ci la atentie sporita fata de dorintele dumneavoastra. Trebuie sa va gânditi bine daca dumneavoastra va face placere sa fiti lânga persoana cu care va intâlniti, nu sa faceti tot posibilul sa-i intrati in gratie si sa incercati orice doar pentru ca el sa va placa… Daca nu va simtiti confortabil, atunci s-ar putea ca asta sa fie un semn de nepotrivire. Mai dati o sansa intâlnirii, insa, daca sentimentul persista, lasati-o balta. Trebuie sa va simtiti in largul dumneavoastra, sa puteti fi dumneavoastra insiva! Nu va faceti asteptari prea mari! Se poate ca intâlnirea sa fie placuta, dar nu neaparat speciala, asa cum v-ati fi dorit. Asa ca incercati sa nu va „setati“ inalte dorinte, ca nu cumva sa va treziti chinuindu-va sa pareti ceea ce nu sunteti, sa transformati intâlnirea in momentul pe care vreti dumneavoastra sa-l traiti. Lasati lucrurile sa curga normal, relaxat. Distrati-va! Asteptati-va la respingeri! Nu puteti fi persoana ideala pentru toata lumea. Depinde ce se intampla in mintea si-n sufletelul insotitorului dumneavoastra. Decât sa va impuneti ca vreti o relatie, poate pentru ca vreti sa va vindecati de suferinta cauzata de o proaspata despartire, mai bine profitati de clipele care vi se arata. Daca sunteti respinsa, luati-o ca pe o favoare, pentru ca pune capat unei legaturi care n-ar fi mers. Puneti-va in valoare! Nu trebuie sa va aratati deloc diferita de ceea ce sunteti, sa va chinuiti enorm sa aratati mai inalta, mai slaba, mai alba, mai desteapta, mai stilata. Fiti naturala si puneti-va in valoare calitatile. Va veti simti mai bine mirosind bine (dupa un dus energizant, o crema de corp si un parfum din acelasi set), cu haine care va vin excelent, cu pantofi comozi si stralucitori de curatenie. Aspectul conteaza intr-adevar la o prima intâlnire, dar nu e unicul lucru care contribuie la o nebuna atractie. Daca partenerul dumneavoastra are „standarde“ in care nu va incadrati si va respinge pentru asta, atunci nu merita sa faceti vreun efort. Fiti in tema! In cazul in care nu a facut vreo rezervare si va intreaba pe dumneavoastra unde sa mergeti, faceti-va un plan de rezerva. Gânditi-va unde v-ar placea sa stati, ce sa mâncati, ce sa ascultati, dupa cum credeti ca i-ar face si lui placere, pentru ca atunci când lanseaza intrebarea sa fiti pregatita. Daca sunteti o tipa spontana, raspundeti in functie de moment, daca observati ca si lui i-ar placea sa faca ceva neobisnuit. Adaptati-va fiecarei situatii si profitati de fiecare clipa.


Atentie la prima intâlnire


• Evitati planurile elaborate, care lasa loc interpretarilor si neplacerilor, in cazul in care ceva nu merge bine.


• Evitati sa va exprimati plictiseala sau sa pareti distrasa in ochii insotitorului, priviti-l, dar fiti atenta sa nu cadeti in cealalta extrema, aratându-va amorezata la prima vedere…


• Evitati sa va expuneti pretentiile si planurile de viata sau sa va laudati la nesfârsit cu realizarile sau cuceririle dumneavoastra.


• Nu va folositi de o intâlnire ca de o sedinta de terapie. Scopul este sa cunoasteti pe cineva, nu sa va varsati frustrarile si sa vorbiti despre fostul.


• Evitati aprecierile negative la adresa dumneavoastra, chiar daca sunteti o persoana mai complexata!


• Daca nu va simtiti prea bine, scuzati-va elegant, nu va ascundeti in spatele unei sticle de vin, sperând sa va treaca plictiseala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS