17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal intre romii din Obreja

Scandal intre romii din Obreja

Un accident de circulatie i-a facut sa se incaiere pe câtiva cetateni de etnie roma din Târgu Jiu, geamurile a doua magazine fiind facute tandari, un barbat implicat in conflict fiind de negasit


Mai multi romi s-au luat la bataie luni dupa-masa, in urma unui accident de circulatie care s-a soldat cu distrugerea vitrinei unui magazin al carui proprietar este un cetatean de etnie roma din cartierul Obreja din Târgu Jiu. Cei implicati in eveniment nu au mai putut fi despartiti decât cu ajutorul politiei, care s-a deplasat la fata locului pentru a-i potoli pe scandalagii. Din primele investigatii a rezultat ca Aurel Marin, de 37 ani, din Târgu Jiu, in timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1307, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul asupra directiei si, parasind partea carosabila, a intrat in vitrina magazinului second hand apartinând unei societati comerciale administrata de Dumitru Caldararu, din Târgu Jiu. Dupa producerea accidentului, soferul a plecat de la locul faptei.


Dosar penal pentru distrugere


La scurt timp de la parasirea locului faptei, Laurentiu Matei, de 22 ani, si Elvis Modrogan, de 20 ani, ambii din Târgu Jiu, rude cu Dumitru Caldararu, s-au deplasat la un imobil apartinând conducatorului auto, situat in apropiere, si au distrus trei geamuri situate la parterul acestuia, in care isi desfasoara activitatea, prin inchirierea spatiului, doua societati comerciale. Laurentiu Matei si Elvis Modrogan au fost insa imobilizati de politisti si condusi la postul de politie, unde le-a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de distrugere. De asemenea, autoturismul implicat in accident a fost depistat de lucratorii Serviciului Politiei Rutiere pe strada Vulcan din municipiu, unde fusese abandonat de sofer, care se sustrage cercetarilor. Cetateanul rom este dat in urmarire locala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII