27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

Doi fetusi, indepartati din abdomenul unui bebelus


Medicii pakistanezi s-au confruntat cu un caz cu totul special. Dupa cum informeaza Krone.at, acestia a trebuit sa indeparteze doi fetusi din burtica unui bebelus de doar 45 de zile. Din câte se pare, mama urma sa nasca tripleti, insa doi dintre acestia s-au dezvoltat in burtica celui de-al treilea copil. „Astfel de cazuri sunt extrem de rare in istoria medicinei“, a declarat medicul Muggadar Shah, din Islamabad, care s-a ocupat de acest caz. Micuta, pe nume Nazia, a avut la nastere abdomenul foarte umflat. Medicii de la Institutul de stiinte medicale au supus fetita la o serie de analize, printre care si radiografii si examinari cu ultrasunete, care au scos la iveala un fenomen cu totul special. In abdomenul fetitei se dezvoltasera doi fetusi, unul dintre acestia cântarind un kilogram. Nazia se afla in prezent la Terapie intensiva.


„Zidul furiei“, antidot pentru nervosi


Patronii unui restaurant filipinez le propun clientilor sa-si descarce nervii aruncând cu farfurii in „zidul furiei“. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, in schimbul a 15 pesos (aproximativ 25 de eurocenti), proprietarii restaurantului Isdaan, din localitatea Gerona, le permit clientilor sa sparga farfuriile, vasele sau bolurile de un zid pe care sunt inscrise cuvinte precum „fosta sotie“, „patron“ sau „amant“. Pentru suma de 1.300 de pesos (21 de euro) clientii au posibilitatea sa distruga un televizor vechi. Potrivit lui Arnold Viola, patronul restaurantului, nu doar clientii profita de „zidul furiei“, ci si angajatii, care arunca cu farfurii in zona unde este inscris mesajul „clienti mereu nemultumiti“.


Kristanna Loken a dezvaluit ca este bisexuala


Kristanna Loken, cunoscuta pentru rolul din „Terminator 3“, a dezvaluit ca este bisexuala, insistând ca s-a bucurat mai mult de relatiile pe care le-a avut cu femei. Potrivit site-ului Contactmusic.com, Loken, care a sarutat-o pe Pink intr-un club de noapte din Los Angeles, sustine ca nu a incercat niciodata sa-si ascunda orientarea sexuala. „Am facut sex si cu barbati, si cu femei. Insa, trebuie sa recunosc, m-am bucurat mai mult de relatiile pe care le-am avut cu femeile, atât pe plan sexual, cât si emotional“, a declarat actrita. De asemenea, ea a marturisit ca se simte influentata de sora sa, care este casatorita cu iubita ei de peste zece ani.


Steaua si Rapid se dueleaza si la „Rezervat VIP“


La Antena 1, joi, zi speciala pentru fotbalul românesc, Steaua si Rapid aleg sa se infrunte chiar si in cadrul emisiunii „Rezervat VIP“. Reprezentantii celor doua echipe sunt stelistul Banel Nicolita si rapidistul Daniel Niculae. „Eu o sa-mi dau viata pe teren pentru victorie“, a spus rapidistul in cadrul emisiunii speciale „Rezervat VIP“ care se va transmite joi, de la ora 16.45, iar Daniel Niculae marturiseste ca aceea care l-a impins spre o cariera in fotbal a fost mama lui, care nu s-a lasat deloc influentata de faptul ca primul antrenor al fiului sau l-a catalogat „fara talent“. Din cauza acestui motiv, actualul rapidist a fost dat afara de la Dinamo la vârsta de 11 ani. De cealalta parte a terenului se va afla stelistul Banel Nicolita, eroul de la Betis, care a marcat pentru stelisti cele doua goluri care au extaziat românii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS