12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLaura Stoica va cânta printre ingeri

Laura Stoica va cânta printre ingeri

Zi neagra pentru muzica româneasca. Laura Stoica si logodnicul ei, Cristian Margescu, bateristul trupei, si-au pierdut viata intr-un tragic accident rutier. Cei doi se intorceau spre casa, dupa ce cântasera la un spectacol dedicat femeilor din Urziceni.


Laura Stoica impreuna cu logodnicul ei, Cristian Margescu, si-au pierdut viata joi seara, in jurul orei 21.00, intr-un accident de circulatie produs in zona localitatii ialomitene Sinesti, pe DN 2, Bucuresti – Urziceni. Autoturismul, un Renault Clio, in care se aflau cei doi a fost izbit frontal de o Dacie Papuc, incarcata cu acumulatori auto.


Politistii din cadrul IPJ Ialomita nu se pronunta inca in privinta cauzelor care au condus la producerea accidentului rutier.


„Este prematur sa ne pronuntam cu privire la cauzele producerii accidentului. La locul respectiv am gasit câteva urme de frânare. Activitatea de cercetare se desfasoara pe mai multe etape, una dintre ele fiind si audierea singurului supravietuitor al accidentului, pasagerul autoutilitarei, care se afla in prezent internat in spital, la Bucuresti“, a spus adjunctul sefului IPJ Ialomita, comisar de politie Calin Mandica.


Politistii ialomiteni spun ca in momentul producerii coliziunii traficul era redus, carosabilul uscat, accidentul producându-se intr-o curba usoara.


Ionel Viorel Duia, de 22 de ani, soferul Daciei Papuc care a intrat frontal in Renaultul condus de Cristian Margescu, este fiul unei familii de romi din comuna vrânceana Slobozia Bradului.


Ionel Viorel si Nicusor Duia, de 42 ani, tatal sau, se intorceau de la Bucuresti unde vândusera fier vechi. Supravietuitorul tragediei a ajuns joi noapte, in jurul orelor 22.30, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Barbatul a suferit mai multe fracturi, dar conform cadrelor medicale are sanse mari de recuperare.


Ultimul spectacol al interpretei unui „Actor grabit“


Cu doar câteva minute inainte de tragedie, Laura Stoica isi luase „la revedere“ de la publicul din Urziceni, caruia ii promisese ca o sa revina si de zilele orasului.


Cântareata pop-rock, angajata a Teatrului de Revista din Ploiesti, a facut un spectacol de neuitat alaturi de trupa sa si de colega de breasla, Nico. La Centrul Cultural din Urziceni, primarul localitatii, Constantin Sava, a ramas inmarmurit când a fost sunat si i s-a transmis vestea. „Nici nu parasisem sala Centrului Cultural si am fost sunat de un baiat de la Salvare intrebându-ma daca nu cumva cunosc pe cineva cu un Renault Clio, o fata blonda si un baiat cret. Gasise in buzunar un bilet pe care era notat numarul meu de telefon si numarul de la primarie. Efectiv, nu mi-am dat seama in prima faza despre cine este vorba. Apoi au gasit un bilet de acces pe numele ei. Am fost socat când am aflat“, a declarat Constantin Sava.


Cariera curmata prea devreme


La inceputul lunii martie, cântareata, invitata la o emisiune tv, a anuntat ca este insarcinata si ca in septembrie urmeaza sa devina mamica. Nascuta pe 10 octombrie 1967, Laura Stoica a debutat in 1990 la Festivalul de Muzica de la Mamaia. In 1991 a fost declarata cea mai buna solista pop-rock, iar melodia „Un actor grabit“, de Bogdan Cristinoiu, a fost considerata melodia anului.


Intre 1987 si 1991, Laura Stoica a participat la toate concursurile muzicale organizate in România pentru tinerele talente. S-a afirmat fara rezerve ca o reala vedeta, o cântareata originala, cu o voce bine formata, o interpretare nuantata si cu un joc scenic modern. Primul album, intitulat „Focul“, a aparut pe piata in 1994, iar dupa trei ani Laura si-a lansat si cel de-al doilea album, „Nici o stea“. In 2000, Laura Stoica a absolvit Facultatea de Teatru, Sectia Arte, din cadul Universitatii Ecologice din Bucuresti, in clasa Adrianei Popovici. Pâna la venirea pe lume a copilului, Laura era hotarâta sa-si respecte toate angajamentele privind concertele si sa pregateasca un nou album. „Eram convinsa la un moment dat ca nu pot avea copii. Acum, ma gândesc ca pâna in ultima luna de sarcina sa ma tina Dumnezeu sanatoasa si sa pot cânta pe scena, pentru ca e foarte important si chiar vreau sa cânt pâna in ultima luna de sarcina, pâna in sala de nasteri, poate nasc mai usor. Este felul in care vreau sa-i urez bun venit primului meu copil“, afirma artista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII