7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSoferitele din Târgu Jiu pot parca oriunde

Soferitele din Târgu Jiu pot parca oriunde

Soferitele din municipiul Târgu Jiu pot parca mâine, de Ziua Femeii, oriunde doresc, chiar si in locurile interzise, fara a li se ridica masinile. Conducerea primariei a luat aceasta masura pentru a nu le provoca o suparare chiar de ziua lor.


De ea insa vor beneficia si barbatii, pentru ca lucratorii primariei nu pot sa cunoasca daca masina apartine unei femei sau nu. „Cred ca vom lua aceasta masura cu toate masinile, pentru a nu face vreo greseala si sa ridicam masina vreunei soferite“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.


De asemenea, pe 8 Martie soferitele pot sa-si lase masinile in parcarile cu plata fara sa achite vreo taxa. Conducerea primariei a mai decis ca in aceasta zi toate femeile sa circule gratis pe mijloacele de transport in comun.


Petreceri la cluburile pentru vârsta a treia


Pensionarele care frecventeaza cele patru cluburi pentru vârsta a treia vor avea mâine parte de mai multe surprize. Una dintre acestea va fi inaugurarea unui cabinet de medicina generala, unde batrânii pot sa se consulte si chiar sa-si faca unele analize fara sa plateasca vreun leu. Teodora Ciobanu, directoarea Directiei Publice de Asistenta Sociala din cadrul primariei, a spus ca in toate cluburile se vor organiza petreceri cu mâncare de post, iar la clubul batrânilor din centrul orasului va avea loc o seara distractiva pentru pensionarii militari, la care vor participa aproximativ 80 de familii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS