20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Obezii – mai periculosi decât teroristii


Greutatea medie in continua crestere a americanilor devine o adevarata problema, cel putin dupa parerea autoritatilor sanitare de dincolo de Ocean. Dupa cum informeaza Krone.at, in opinia acestora, obezitatea este considerata a fi un risc major pentru securitatea nationala, fiind mai periculoasa chiar decât atacurile teroriste. Richard Cameron, seful Autoritatii americane pentru sanatate, a declarat, cu ocazia unui discurs sustinut la Universitatea din South Carolina, ca in comparatie cu obezitatea, atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 sunt o problema minora. Supraponderabilitatea provoaca grave probleme de sanatate mai ales in cazul copiilor si adolescentilor. „Pe viitor, de unde ne alegem soldatii, marinarii sau aviatorii? De unde ne vom lua politistii si pompierii?“, a spus Cameron.


Baliga de vaca prajita miroase a vanilie


Baliga de vaca prajita timp de o ora degaja un miros de vanilie, fiind folosita la fabricarea samponului si a lumânarilor aromate, a descoperit un cercetator japonez care lucreaza pentru guvern, informeaza site-ul Skynet.be.


Potrivit lui Mayu Yamamoto, cercetator la Centrul Medical International din Japonia, baliga supusa acestui tratament degaja vanilina, compusul aromat care se regaseste in vanilie.


Vanilia provenind din baliga de vaca, de doua ori mai ieftina decât cea extrasa din semintele de vanilie, ar putea servi in schimb la fabricarea samponului sau a lumânarilor aromate.


Câinele unui DJ britanic a facut accident de masina


Câinele lui DJ Johnny Vaughan, pe nume Harvey, a facut accident cu masina acestuia, provocând daune in valoare de 8.000 de lire sterline.


Dupa cum informeaza site-ul Ananova, in timp ce se intorceau de la veterinar, Harvey, care statea pe locul din stânga, si-a prins capul in torpedo, nemaireusind sa se miste. DJ-ul britanic a oprit masina si a trecut pe scaunul câinelui, incercând sa-l ajute. Dar acesta a reusit sa se elibereze singur si, sarind in partea soferului, sub volan, a apasat pedala de acceleratie. In acel moment, masina, un Maserati, a carei valoare a fost estimata la 70.000 de lire sterline, a intrat intr-un tomberon de lânga locuinta lui Vaughan.


Colin Farrell este un adevarat „gentleman“, sustine Salma Hayek


Salma Hayek a declarat recent ca actorul irlandez Colin Farrell este un adevarat „gentleman“, ajutând-o foarte mult in timpul unei scene nud, pe care cei doi au filmat-o pentru pelicula „Ask The Dust“.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, starul din „Alexandru“ a alergat gol in jurul platoului de filmare inainte de turnarea scenei, reusind sa distraga atentia echipei de filmare de la formele apetisante ale artistei. Dar Hayek a fost si mai impresionata de faptul ca, desi au stat mult timp goi unul lânga altul, irlandezul nu s-a uitat la trupul sau.


Sharon Stone stie sa-si controleze temperamentul


Sharon Stone a marturisit ca, in trecut, egoul sau scapase de sub control, dar, o data cu trecerea anilor, a invatat sa-si controleze temperamentul.


Potrivit site-ului Yahoo!News, frumoasa actrita, care in urma cu 13 ani a filmat celebra scena a interogatoriului din pelicula „Basic Instinct“, era foarte convinsa ca nu are nici un defect si ca nu greseste niciodata.


„Recunosc ca, in urma cu mai multi ani, eram doar eu si restul lumii. Nu luam in seama opiniile nimanui. Mi se parea ca sunt extraordinara. Dar, in timp, mi-am dat seama ca lucrurile nu stau chiar asa. Acum stiu când trebuie sa ma opresc… când am dreptate si când nu am“, a declarat artista.


Scarlett Johansson si Josh Hartnett experimenteaza sexul tantric


Iubitul actritei Scarlett Johansson, Josh Hartnett, a facut câteva dezvaluiri inedite legate de viata lor sexuala. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Josh a dezvaluit ca in ultima perioada experimenteaza spiritualitatea tantrica.


„Unul din prietenii mei mi-a facut cadou de ziua mea o carte despre Tantra. Am citit-o sa vad despre ce este vorba. Nu este usor, insa este interesant“, a declarat Hartnett, subliniind ca este dependent de sex.


„Sexul este ceva minunat. Am incercat sa renunt pentru un timp, insa nu am reusit sa rezist prea mult“, a spus iubitul frumoasei actrite intr-un interviu acordat revistei More.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS