20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cu prezervativul la bordel


Autoritatile germane au decis sa-i oblige pe clientii bordelurilor sa poarte la ei un prezervativ in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Germania, când este asteptata o afluenta de prostituate, a anuntat Ministerul regional al Sanatatii in fata parlamentului regional. Potrivit site-ului Yahoo!News, „panouri vizibile si lizibile“ prin care se impune purtarea prezervativului vor fi instalate la toate casele de toleranta. Mai multe asociatii de protejare a femeilor au lansat o campanie pentru a denunta afluxul de prostituate in preajma marilor evenimente sportive, cum ar fi Campionatul Mondial care va avea loc intre 9 iunie si 9 iulie.


Carnivorele vor fi hranite prin catapultare


Leii, tigrii, leoparzii si alte carnivore de la gradina zoologica din Pretoria, capitala sud-africana, vor fi in curând hranite intr-un mod deosebit: va fi folosita o catapulta pentru lansarea bucatilor de carne. Dupa cum informeaza site-ul Skynet.be, „piesa de artilerie“, de aproape doi metri, a fost creata de Willie Labuschagne, directorul parcului. El doreste sa aduca putina diversitate in mediul monoton din gradina zoologica. In timpul testelor, bucatile de carne au fost aruncate de la 50 de metri in custile fiarelor. Faptul ca hrana este catapultata si personalul nu mai este vizibil pentru animale este o adevarata atractie pentru acestea din urma. Directorul spune ca i-ar placea sa experimenteze metoda cu gorile si cimpanzei.


Marcia Cross – „regina coafurilor de la Hollywood“


Marcia Cross a fost declarata „regina coafurilor de la Hollywood“, potrivit editiei electronice a tabloidului The Sun. Actrita din „Neveste disperate“, care interpreteaza rolul lui Bree, a primit aceasta distinctie in urma unui sondaj realizat de revista americana In Touch, aceasta monitorizând cu atentie felul in care s-au prezentat vedetele la cele mai recente ceremonii din show-bizz. Printre premiante s-au mai numarat Eva Longoria, Charlize Theron, Scarlett Johansson si Gwyneth Paltrow.


Lucy Liu a facut o pasiune pentru Josh Hartnett


Lucy Liu a dezvaluit ca a facut o pasiune pentru Josh Hartnett in timpul filmarilor la pelicula „Lucky Number Slevin“, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk. Frumoasa actrita considera ca oricarei femei i-ar fi fost greu sa nu se simta atrasa de starul din „Black Hawk Down“, mai ales pentru ca acesta apare in cea mai mare parte a filmului „imbracat“ doar cu un prosop de baie. „Nu stiu cine nu l-ar gasi pe Josh atractiv – este un barbat tânar, foarte inalt si bine facut. Cred ca aceste motive sunt suficiente“, a marturisit artista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS