10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDrum national rupt

Drum national rupt

Drumul national 57, care face legatura intre municipiul Orsova si Moldova Noua, a fost inchis duminica, pe perioada nedeterminata, din cauza infiltrarilor de apa in sol care au produs alunecarea unei parti din asfalt.


Surparea a avut loc la iesire din Orsova spre Eselnita, unde s-a rupt o portiune de aproape 50 de metri patrati de asfalt.


O comisie formata din prefectul din Mehedinti, primarul din Orsova, unul dintre vicepresedintii consiliului judetean, reprezentanti ai conducerii AND si ai Protectiei Civile a analizat situatia la fata locului si a luat masura opririi traficului rutier.


Circulatia autoturismelor a fost deviata intre Moldova Noua si Orsova pe o ruta ocolitoare de aproape 200 de kilometri, prin localitatea Bozovici, din Caras Severin.


Angajatii si elevii care trebuie sa faca naveta de la Eselnita la Orsova vor fi transportati cu un autobuz pâna in locul in care s-a produs ruptura drumului, iar de aici vor fi preluati cu alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinatie. Din cauza alunecarilor de teren sunt in pericol câteva zeci de locuinte dintr-un cartier orsovean. Primaria Orsova a luat in calcul evacuarea familiilor care locuiesc in zona afectata de alunecarea de teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS