13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomantismul - pe cale de disparitie

Romantismul – pe cale de disparitie

Ca sa va uimiti iubitul, veti trece pe locul doi multe alte activitati dragi dumneavoastra, dar atunci când simtiti ca merita, nimic nu mai conteaza. Insa, nu uitati nicicând sa fiti romantica. Daca nu credeti ca v-ati pierdut romantismul, bifati, din lista de mai jos, acele lucruri pe care recunoasteti ca le faceti si carora, acaparata de rutina zilnica, nu le-ati dat importanta!


• Preferati lumânarile pentru a scapa de factura piperata la lumina. Lumânarile sunt o binecuvântare pentru o seara romantica de succes. Dar nu va zgârciti! Macar alegeti lumânari inalte, in suport si, ca sa nu dati de banuit, nu exagerati. Cinci seri romantice la rând i-ar putea da de inteles iubitului dumneavoastra ca stati cam prost cu banii.


• Preferati plimbarile pe jos… pentru a evita traficul. O plimbare romantica prin parc, in doi, este visul oricarei femei. Dar ce faceti daca alegeti asta ca varianta a scurtarii drumului spre casa? Cu totii stim ca, de la ora 18.00, traficul este locul in care nu va doriti sa fiti si, atunci, lasati masina in parcare si o luati la picior. Dar fiti atenta, si el stie asta!


• Ii faceti cadouri… pentru dumneavoastra. Când ii cumparati un cadou, nu va gânditi la dumneavoastra, ci doar la el. Acesta este si scopul de a darui ceva celui drag. Exceptie ar face, bineinteles, un set de lenjerie sexy cu care va veti rasfata si dumneavoastra privirea.


• Va uitati la filme sexy? Adio sensibilitate! Nu este nici un secret ca tot mai multe dintre noi acceptam ideea de a ne uita ocazional si la alte filme decât la drame. Ce zic barbatii? Depinde. Unii sunt incântati peste masura, altii cred ca ne-am pierdut romantismul si sensibilitatea. Solutia: nu exagerati! Doar de aceea suntem noi considerate sexul frumos.


• Va serbati ziua acasa. Daca vi se pregateste o seara romantica, jos palaria! Insa, nu-l obligati pe iubitul dumneavoastra sa manânce tocanita, ca de obicei. Nu acum, nu de ziua dumneavoastra! Invitati-l la restaurant si oferiti-i posibilitatea de a-si alege singur din meniu.


• La o cafea in benzinarie. Va hotarâti sa iesiti cu iubitul? Atunci mergeti in oras, intr-un bar, intr-o cafenea sau intr-un club. Benzinaria iese din discutie! Exceptie poate fi doar situatia in care mergeti sa spalati masina sau ora la care iesiti este foarte târzie.


• Cina cu ingrediente conservate. Va este dor sa gatiti impreuna? Nu desfaceti toate conservele din camara in speranta ca veti avea o cina romantica. Incercati sa mergeti inainte la cumparaturi sau apelati direct la catering.


• Ii cumparati camasi doar la reduceri. Este drept ca toti alergam dupa reduceri, dar calitatea camasii pe care iubitul dumneavoastra o va imbraca in vizitele la parinti sau la serviciu este foarte importanta. Daca tot vreti sa-i faceti o surpriza, fiti generoasa! Altfel, mai bine il lasati pe el sa se descurce!


• Grabita si expeditiva in dormitor. Când vine vorba de activitatea din dormitor, nu va grabiti sa treceti direct la actiune, indiferent daca sunteti sau nu romantica. Si barbatii sunt sensibili si au nevoie de atentie.


• Il sarutati doar când va face o surpriza. Si dumneavoastra va plac surprizele? E normal. Ne place sa primim, dar trebuie sa mai si daruim, la rândul nostru. Nu-l privati de pupici si de imbratisari calduroase. Este cel mai simplu mod de a va arata sentimentele. Si, nu uitati sa-l priviti in ochi ori de câte ori va faceti declaratii de dragoste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS