11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFraze pe care femeile adora sa le auda

Fraze pe care femeile adora sa le auda

Barbatii ar trebui sa invete sa le spuna femeilor cuvinte si fraze care le fac sa se simta unice in lume. Daca vor reusi sa le farmece auzul, atunci vor obtine in schimb mult mai multe decât sperau. Site-ul askme.com a publicat zece fraze care le mentin pe femei indragostite.


„Cum ti-ai petrecut ziua?“. Când sunt intrebate cum si-au petrecut ziua, femeile simt ca barbatii sunt interesati de micile drame si conflicte care li s-au intâmplat in timpul zilei, ca cineva este receptiv si grijuliu pentru bunastarea lor. Un sfat pentru barbati: ascultati cu atentie si fiti un bun confident, desi este cam plictisitor. Imediat veti avea recompensa.


„Esti incredibil de sexy!“. Carei femei nu-i place sa i se spuna ca este atragatoare si ca inspira pasiune? Aceasta fraza nu o ofenseaza deloc, asa ca, barbati, profitati de aceste cuvinte când iubita este aranjata sau si-a cumparat ceva nou ca sa straluceasca. Atentie insa, nu o spuneti imediat dupa ce s-a trezit, pentru ca nu va va crede.


„Ce spui daca …?“ sau „Ce parere ai despre …?“. Intrebate despre sentimentele si dorintele lor in legatura cu un anumit subiect, femeile se simt importante si usurate ca cineva le asculta si ca parerea lor conteaza.


„Esti mai frumoasa decât prietenele tale“. Când afirma asa ceva, barbatul o ridica pe femeie pe un piedestal mai inalt decât cel pe care se afla prietenele sale. Femeia se simte superioara si invincibila. In plus, ea uita de rivalitate.


„Esti foarte inteligenta“. Recunoscându-i coeficientul de inteligenta, barbatul ii demonstreaza iubitei sale ca nu se uita doar la aspectul ei. Barbatii care folosesc aceasta fraza obtin mai mult decât cei care apreciaza doar anumite parti ale corpului femeii.


„Esti incredibila in pat“. Când veti spune asta, femeile se vor simti in al noualea cer. Una dintre preocuparile femeilor este sa-si satisfaca partenerul in pat. Atunci ele vor fi mai receptive la experiente noi.


„Vreau sa-mi petrec restul vietii alaturi de tine“. Atentie barbati! Daca nu sunteti siguri de asta, ati putea provoca o despartire definitiva. Aceasta fraza le face pe femei sa creada ca au o relatie stabila si de durata, si ca nu sunt doar o aventura pasagera. O alta fraza care le incânta pe femei este: „Esti singura femeie care ma face fericit!“.


„Esti cea mai buna prietena a mea“. Sa fie confidentul numarul unu al unui barbat este cel mai de pret lucru pentru o femeie. O face sa se simta capabila sa asculte si sa dea sfaturi, nu doar sa fie buna pentru sex. Cuvântul „prietenie“ are o mare valoare pentru femeie.


„Vei fi o mama buna“. Majoritatea femeilor vor sa aiba copii intr-o zi. Ele se intreaba daca vor fi bune in rolul de mama si au nevoie sa auda ca vor avea succes in aceasta sarcina, mai ales daca laudele vin din partea fiintei iubite.


„Viata mea este implinita cu tine“. Când li se spune asa ceva, femeile cred ca sunt jumatatea perfecta. Prin aceasta fraza, barbatii le confirma ca sunt acceptate asa cum sunt si ca sunt indispensabile in viata de zi cu zi a partenerului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS