11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCursuri de infidelitate pentru domni

Cursuri de infidelitate pentru domni

Reprezentantii sexului tare din Israel vor putea acum sa invete cum sa isi insele „ca la carte“ partenerele, gratie unui curs intensiv. Dupa cum informeaza Krone.at, cursul, structurat pe patru nivele, ii invata pe barbati cum sa scape de mustrarile de constiinta si, mai ales, cum sa nu fie dovediti de partenere. Participantii la curs, barbatii cu vârste cuprinse intre 18 si 70 de ani, platesc aproximativ 150 de euro pentru a invata secretele unei escapade reusite.


„In primul rând, este importat sa nu vorbim despre o tradare. Pentru ca altfel apar imediat asocierile negative“, spune coordonatorul studiului, Dennis. Alta regula esentiala este ca infidelii sa nu isi recunoasca niciodata aventurile in fata sotiei sau partenerei de viata, „chiar si atunci când sunt prinsi goi in pat cu alta femeie“.


Amantele trebuie alese „pe sprânceana“ si, daca este posibil, sa nu frecventeze aceleasi cercuri cu sotia inselata. „Cele doua lumi nu trebuie sa se intâlneasca niciodata“, spune Dennis, care este de parere ca doar cei care „inconstient isi doresc sa fie prinsi“, sunt „dovediti“ la un moment dat de partenere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS