10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCondamnati la... iubire

Condamnati la… iubire

Sunteti un cuplu cu vechime, dar recunoasteti ca obisnuinta si delasarea se mai fac câteodata simtite si la dumneavoastra, doar relatia a trecut de etapa primului flirt, nu? Evitati, totusi, sa va lasati condusi de rutina.


Ademeniti-l. Indiferent ca spalati impreuna vasele sau ca va uitati la televizor, aruncati-i o privire induiosatoare, faceti un comentariu siropos… Priviti-l din cap pâna-n picioare ca si cum ati vorbi cu el. Lasati-l sa va observe si fixati-va atentia pe zonele lui forte – pe umerii lui puternici, pe ochii lui seducatori. Aratati-i din priviri câta dorinta se ascunde in dumneavoastra!


Vorbiti codificat. Cât de intim este un cuvânt, o privire, o culoare, o amintire numai de voi stiuta… aveti grija ca in fiecare zi sa va amintiti cât de fericiti sunteti impreuna si cât de mult va iubiti folosindu-va de propriile coduri…


Stimulati-l. Se spune ca barbatii pot fi stimulati vizual. Daca el nu-si aduce aminte ce picioare frumoase sau ce buze senzuale aveti, este cazul sa-i improspatati memoria. In timp ce stati de vorba cu el, dati-va cu crema pe brate si mai aruncati-i câte o privire serioasa, rasuciti-va parul si trageti-l pe dupa gât, atingeti-va incet piciorul de la glezna pâna la coapse… Asta-l va excita foarte tare si daca nu veti putea trece la fapte, se va gândi la dumneavoastra toata ziua!


Jocul mâinilor. Surprindeti-l cu atingerea mâinilor dumneavoastra chiar si atunci când sunteti la masa. Lasati-va mâinile sa joace pe corpul lui. Fara sa faceti prea mare caz, ridicati-va de la masa si spuneti-i ca plecati la cumparaturi sau ca aveti programare la cosmetica. Va va astepta cu sufletul la gura!


Un sarut si o promisiune. Chiar daca sunteti in mijlocul unei discutii serioase, opriti-va, cuprindeti-i fata cu mâinile si sarutati-l cu pofta. Nu va lasati pleoapele sa va cada si priviti-l in ochi pentru a da intensitate legaturii intime create. Apoi, trageti aer in piept si reluati cu seriozitate conversatia. Ii veti arata ce gânditi: „De indata ce vom termina aici… vei fi doar al meu“.


De la vorbe la fapte! Dupa ce acest joc v-a intins nervii si rabdarea la maximum, treceti la fapte. Va veti dori cu adevarat unul pe celalalt si veti fi nerabdatori sa repetati experienta. Nu uitati, veniti de fiecare data cu ceva nou. Timp aveti suficient, imaginatia omului este bogata, deci nu va ramâne decât sa puneti in practica ceea ce gânditi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS