10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBeneficiile orgasmului

Beneficiile orgasmului

In epoca victoriana, orgasmul era considerat un adevarat motiv de isterie, dar si o modalitate de „tratament“. Mitul a fost credibil pâna la inventia vibratorului, in 1880, care avea sa solutioneze problemele femeilor cu tulburari speciale…


Orgasmul este un reflex care apare la nivel muscular atunci când tensiunea si circulatia sângelui creste aducând cu sine o placere incomensurabila. Un studiu recent arata ca femeile care folosesc vibrator sunt in medie 55% implicate intr-o relatie stabila si doar 34% sunt singure. Iata, pe scurt, care sunt beneficiile orgasmului de care si dumneavoastra va puteti bucura…


• Adio tensiune!


In timpul actului sexual, bataile inimii se accelereaza, iar muschii incep sa se contracte. O data ce corpul dumneavoastra incepe sa se relaxeze in acest mod, veti scapa de toate tensiunile acumulate pâna atunci.


• Un somn mai linistit!


Când atipiti, corpul dumneavoastra elibereaza endorfinele care actioneaza in mod natural ca un somnifer. Aceasta explica de ce dupa ce faceti dragoste va molesiti si va vine sa adormiti.


• Arde calorii!


Cu orgasmul ardeti cu pâna la 200 kcal pentru o jumatate de ora de facut dragoste. Asa ca, daca vreti sa scapati de cât mai multe calorii, cautati sa aveti mai multe orgasme… Daca totusi se intâmpla sa nu aveti orgasm, atunci veti arde in jur de 100 kcal.


• Va scapa de durere!


Endorfinele si ocitocina eliberate in timpul sexului pot creste toleranta la durere cu un procent de 70%. Studiile arata ca orgasmul poate trata crampele menstruale chiar dupa ce partida de sex a luat sfârsit.


• Taie pofta de dulce!


Cum? Orgasmul activeaza producerea fenilaminei, un compus din clasa amfetaminelor care actioneaza ca un dezactivator al apetitului. Asa se duce si pofta de dulce!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS