15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Haitiana prinsa cu un cap uman in bagaje


O femeie din Haiti, rezidenta in Statele Unite, a fost retinuta la sosirea sa pe aeroportul din Fort Lauderdale, din Florida, când vamesii au gasit in bagajele sale un cap uman, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de site-ul Cyberpresse.ca. Myrlene Severe, de 30 de ani, provenind din orasul Cap-Haitien, a explicat ca avea nevoie de acest cap, cu par, piele si dinti, pentru ritualuri vodoo. Femeia a fost inculpata de contrabanda „pentru ca nu a declarat capul uman la vama“ si de transport de material periculos. Ea risca 15 ani de inchisoare daca va fi gasita vinovata.


Alcool din oase de tigru impotriva reumatismului


Oasele tigrilor care mor la gradina zoologica din Shanghai, capitala economica a Chinei, sunt reciclate pentru fabricarea unui alcool considerat ca ar face bine la reumatism, informeaza site-ul Yahoo !News. Potrivit unui studiu publicat in cotidianul News of Beijing, parcul zoologic, care detine aproximativ zece feline de acest gen, s-a asociat cu o intreprindere din sector pentru a produce un alcool din oase de tigri, propus la vânzare la pretul de 200 de yoani (25 de dolari) sticla. Potrivit directorului societatii, oasele provin de la tigrii care mor de batrânete sau accidental. Oasele de tigri erau folosite in medicina traditionala chineza, insa au disparut progresiv din farmacii datorita protectiei speciei.


La doar 19 ani, Charlotte Church scrie a doua autobiografie


Artista pop Charlotte Church intentioneaza sa scrie o noua autobiografie, la numai cinci ani dupa publicarea unei carti foarte detaliate despre cariera sa muzicala. Potrivit site-ului Yahoo!News, cântareata galeza, de numai 19 ani, a semnat deja un contract pentru realizarea celei de-a doua autobiografii. Aceasta va fi „piperata“ cu comentarii personale ale autoarei referitoare la toate articolele publicate in diverse tabloide, despre relatiile sale amoroase si stilul sau de viata controversat. „Ma bucur ca am sansa de a-mi spune propria versiune referitoare la articolele scrise despre mine“, a declarat artista.


Paris Hilton – solicitata pentru rolul Maicii Teresa


Regizorul malaiezian T. Rajeevnath vrea sa o convinga pe controversata Paris Hilton sa joace rolul laureatei Premiului Nobel pentru Pace, Maica Teresa. „Agentii mei se afla deja in California, unde au contactat-o pe Paris Hilton. Inca nu am semnat un contract cu actrita“, a declarat Rajeevnath, pentru agentia de presa IANS. Totodata, regizorul a precizat ca a fost foarte impresionat de un articol mai vechi, in care se preciza ca mostenitoarea lantului hotelier Hilton a refuzat sa pozeze nud pentru revista Playboy. Cel mai probabil, regizorul nu a vazut si materialul pornografic „O noapte in Paris“, aparut, in urma cu aproape doi ani, pe internet. Potrivit site-ului Yahoo!News, noul film despre viata Maicii Teresa, care va fi realizat in limba engleza, va fi filmat, in cea mai mare parte in Bengalul de Vest. „Scenariul a fost deja realizat cu ajutorul lui John Paul“, a mai declarat Rajeevnath.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS